VLADA MANDIĆ NE PLANIRA DA SE ZAUSTAVI: Jasmina i ja ćemo imati još dece!
Foto: Dragana Udovičić

VEĆ IH IMA TROJE

VLADA MANDIĆ NE PLANIRA DA SE ZAUSTAVI: Jasmina i ja ćemo imati još dece!

Stars -

Vlada Mandić zaista može da se pohvali da ima veliku porodicu. Vlada iz prvog braka ima ćerku Sašu, a iz veze sa Jasminom ima sina Petra koji ima dve godine i ćerku Mateu koja nema ni mesec dana.

VLADA MANDIĆ: Moj sin će biti sportista, voleo bih da trenira košarku

"Predivan je osećaj, ja sam bogu hvala treći put dobio dete. Nadam se da će biti još dece. Malo slabije spavam, ali dobro", kaže on.

Na pitanje koliko pomaže Jasmini oko bebe, probao je da izbegne odgovor, ali nam je na kraju ipak rekao da ne pruža veliku podršku u vidu konkretnog obavljanja posla.

"Bavim se, pomognem Jasmini sve što mogu. Ne menjam pelene, ali ima moju moralnu podršku, iz kreveta vičem: "To, Jasmina, to, izdrži!", rekao je Vlada.

foto: Dragana Udovičić

Budući da je Jasmina veoma mlada, Mandić nam kaže da je sumnjao kako će se ona snaći kao majka.

"Ona ima 22 godine i mene je iznenadila, jer sam i ja sumnjao u nju. Međutim, iz dobre je porodice i vaspitana je. Odrasla je s bratom koji ima tri devojčice, tako da je spremno dočekala svoju decu. Ima pomoć moje majke, sestre i žene koja radi tu, ali vidim da joj nije potrebna velika asistencija", dodaje kroz smeh.

foto: Nebojša Mandić

Nekadašnji veliki zavodnik kaže da troje dece nije broj na kojem će se zaustaviti.

"Njoj sad odmah posle porođaja nije ni do čega. Ali imamo dogovor da imamo još jedno, dvoje, troje... Valja napraviti dete, lako je roditi dete", rekao je on.

Kurir.rs/Blic, Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track