JOŠ ĆEMO GA GLEDATI NA FARMI: Kristijan u zatvor ide za 2 nedelje!
Foto: Stefan Jokić, Saslušanje, Policija

Ko će najviše da tuguje

JOŠ ĆEMO GA GLEDATI NA FARMI: Kristijan u zatvor ide za 2 nedelje!

Stars -
Golubović treba da se javi na izdržavanje kazne zbog prodaje 100 grama heroina, ali je podneo molbu za odlaganje

Kristijana Golubovića, kojeg je policija privela sa Farme na informativni razgovor u stanicu u Barajevu, zbog ubistava i zločina o kojima je pričao na imanju u Lisoviću, još najmanje dve nedelje ćemo gledati u rijalitiju i ako mu sud ne odobri molbu za odlaganje zatvorske kazne zbog prodaje droge.

On je u policiji rekao da, kako saznajemo, da je na Farmi govorio mnogo toga što nije tačno. Negirao je da ima bilo kakava saznanja o bilo kom zločinačkom delu.

Kristijanu je, podsetimo, u petak istekao period na kojem mu je po prethodnoj molbi odobreno odlaganje zatvorske kaznem a da li će mu biti usvojena nova molba Prvi osnovni sud u Beogradu odlučiće u ponedeljak", potvrdila je uz Kurir portparol suda Ivana Ramić.

"Zakon predviđa da se o molbi odlučuje ukoliko se osuđenik prvog narednog dana ne javi na izdržavanje kazne", rekla je Ramićeva.

Golubović je osuđen na osam godina zatvora zbog prodaje oko 100 grama heroina. Tokom suđenja, u pritvoru je proveo četiri godine i četiri meseca i ostalo mu je da odleži ostatak kazne. On je do sada dva puta odlagao odlazak u zatvor zbog rođenja deteta na po tri meseca.

"Kristijan ima rok od tri dana da podnese žalbu Apelacionom sudu. Žalba odlaže izvršenje, što znači da će, čak i da mu sud ne odloži ostatak zatvora, on još najmanje 15 dana ostati na Farmi", rekao je Nikola Todorović, advokat Kristijana Golubovića.

Evo kako je policija došla i odvela Kristijana sa imanja u Lisoviću:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track