KRISTIJAN JE ZBOG MAJKE POSTAO KRIMINALAC: Ispovest prijatelja i nastavnika iz škole!
Foto: Zorana Jevtić I Nebojša Mandić

O Goluboviću pričaju njegovi prijatelji

KRISTIJAN JE ZBOG MAJKE POSTAO KRIMINALAC: Ispovest prijatelja i nastavnika iz škole!

Stars -
Učesnik „Farme“ rastao je bez roditelja, na ulici je tražio uzore i podršku, ušao u krimi-svet, a sve to da bi se dokazao pred mamom

Aleksandar Kristijan Golubović i dalje je najintrigantniji učesnik „Farme 6“, najviše zbog ponašanja i stavova koji su u suštoj suprotnosti sa onim što on zvanično jeste - kriminalac. Kristijan je u rijalitiju pokazao vrednoću, poštenje, lojalnost, saosećanje, a njegovi prijatelji iz detinjstva i nastavnica iz osnovne škole za Kurir Stars kažu da ih to ne čudi, jer je Golubović bio Robin Hud i kao dečak. Prema njihovim rečima, loš odnos s majkom Milankom odveo ga je u kriminal.- Otac mu je bio u zatvoru zbog teške pljačke koja je završena ubistvom, majka je kao stjuardesa stalno bila na putu, pa je živeo s babom, koja ga je odgajala. Očigledno je bio veoma vezan za mamu i patio je zbog udaljenosti. Da bi se izborio za njenu ljubav i naklonost, počeo je da se dokazuje pred lokalnim starijim kriminalcima sa Zvezdare, koji su ga koristili, tražili od njega da nekog prebije, opljačka. On nije znao za pojam „dome, slatki dome“, samo za ulicu. Nije imao nikog da ga usmeri na pravi put, na ulici je tražio uzore, uvažavanje, podršku, vrlo brzo je ušao u krimi-svet. Milanka je podržavala takvo njegovo ponašanje, a kasnije je postala glavni mozak svih kriminalnih poslova, pa me nije začudilo što je uhapšena s njim 2010. godine zbog dilovanja droge - kaže njegov školski drug, koji je insistirao na anonimnosti.

Dobro jutro dragi prijatelji. Zahvaljujemo se na punoj podrsci. Glasate za pravog coveka, umetnika, Robin Huda....

Posted by Kristijan Kiki Golubovic on Tuesday, 22 September 2015

Golubović je prvo pohađao školu „Jelena Ćetković“, a kasnije je prebačen u OŠ „Siniša Nikolajević“. Niko od školskih drugova, profesora i osoblja nije želeo da ih imenujemo, ali su nam ispričali kako pamte junaka „Farme“, koji je danas idol nekim novim generacijama.- U školama se uglavnom kratko zadržavao, jer je često bio privođen i smeštan u popravne domove. Interesantno je da nemam nijednu zajedničku fotografiju s njim, jer kad god bismo imali grupno slikanje sa razredom, Kristijan je bio u domu - seća se njegov školski drug.Jedan od nastavnika ističe da Golubovića pamti kao prepametnog dečaka.

Foto: Printskrin FB
Foto: Printskrin FB

- Bio je natprosečno inteligentan i krupniji od svojih vršnjaka. Imao je razvijen osećaj za pravdu i zaštitnički se ponašao prema drugovima. Oni su ga zvali Robin Hud jer je često pomagao i štitio slabije i siromašnije - kaže nastavnik i dodaje:- Nikad nije bio nekulturan niti bezobrazan prema profesorima i uvažavao je njihov autoritet. Međutim, već tada je imao posla s policijom, pa je u školama tretiran kao problem. S druge strane, bio je veoma human i spreman da pomogne svakome, pa su ga pojedinci obilato iskorišćavali. Drugi su bili suroviji prema njemu nego što je on bio prema njima.

Sa ekipom Kristijan i drugari
Sa ekipom Kristijan i drugari

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track