KAĆA GRUJIĆ DOŽIVELA SAOBRAĆAJKU: Udarila glavom u ŠOFERKU, prevezena u HITNU
Foto: Printksin/Instagram

Zadnji deo auta uništen

KAĆA GRUJIĆ DOŽIVELA SAOBRAĆAJKU: Udarila glavom u ŠOFERKU, prevezena u HITNU

Stars -

Pevačica Katarina Grujić je pre dva dana doživela saobraćajnu nezgodu. Zadnji deo njenog automobila je uništen, ali ona kaže da je dobro i da je „još seksi i lepa“.

U automobil lepe pevačice Katarine Grujić udario je drugi automobil dok je stajala na semaforu. Od siline udarca pevačica je lupila glavom u prednje staklo, dok je devojka koja je upravljala drugim vozilom prošla bez povreda.

"Najvažnije je da sam živa i zdrava", rekla je Kaća.

"Katarina je sa prijateljicama bila na ručku, nakon čega je krenula da se nađe sa dečkom Nemanjom Buhom, i umesto da je sa njim uživala u bioskopu, popodne je provela u bolnici. Sve se odigralo jako brzo, dok je stajala na semaforu, devojka koja je trebalo da stane iza nje išla je većom brzinom i udarila ju je sa zadnje strane, a kako je udarac bio jak, Katarina je udarila glavom u šoferšajbnu", priča izvor blizak pevačici.

ON IMA SVOJ STAN: Katarina Grujić NE ŽELI da se dečko USELI kod nje, a ovo je RAZLOG!

KATARINA GRUJIĆ SE PODVRGLA OPERACIJI: Morala je da ode pod NOŽ, a evo zbog ČEGA!

KAĆA GRUJIĆ BRUTALNO ISKRENA: Mnogima u GRANDU neće se dopasti, ali KARLEUŠA će je...

"Srećom, Kaća nije izgubila svest, ali joj se na glavi stvorio manji hematom. Odmah je pozvala dečka, izašla iz auta i videla da joj je cela zadnja strana automobila slupana. Pošto ju je devojka molila da ne zove policiju, ona se sa njom dogovorila oko nadoknade štete", rekao je izvor.

Ipak, nije sve bilo tako naivno.

"Katarina je imala nesnosne glavobolje, pa je otišla u Urgentni centar, gde je provela nekoliko sati kako bi joj uradili potpunu dijagnostiku i isključili sumnju da ima većih povreda. Kada je dobila rezultate sa skenera, bila je presrećna jer nije bilo nikakvih unutrašnjih povreda glave", rekao je izvor blizak pevačici.

"Nije bilo ništa strašno, desio se udes, otišla sam kod lekara da vidim da li imam neku povredu i kada sam shvatila da je sve u najboljem redu, bila sam presrećna. Ne brinite i dalje sam lepa i seksi devojka! To je meni najbitnije, da sam zdrava i živa i da nisam imala nekih većih komplikacija", rekla je Katarina.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KATARINA GRUJIĆ NAPRAVILA LUDU ŽURKU ZA SLAVU: Kitili se EVRIMA, a njen dečko se i SKINUO!

Blic/Ljubomir Tozev

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track