KAKAV JE KRISTIJAN KAO KOMŠIJA: Evo šta kažu u njegovoj ulici...
Foto: Cile

Da li se promenio

KAKAV JE KRISTIJAN KAO KOMŠIJA: Evo šta kažu u njegovoj ulici...

Stars -
Ne izlazi uveče, viđamo ga svako jutro kada s detetom šeta parkom. Uvek je nasmejan i svi navijamo da pobedi komšija, rekao je konobar

Jedan od preživelih aktera filma „Vidimo se u čitulji“ Kristijan Golubović, iako je proveo 21 godinu u zatvoru, uveliko je favorit za pobedu u rijalitiju „Farma“.

Njegov komšiluk u Kraljevu, gde odnedavno živi Kristijan sa svojom suprugom Ivanom, otkriva da li se Golubović promenio i od kriminalca postao čovek od manira. Pojedine komšije, bez obzira na ružnu prošlost, za Golubovića imaju samo reči hvale, dok ga drugi nazivaju nitkovom, a o njegovu ženu zovi Manastirka, jer ni sa kim ne priča, niti druži.

U centru Kraljeva, na četvrtom spratu zgrade Kristijan i Ivana iznajmljuju stan, u kojem, dok je on na imanju u Lisoviću, boravi i njegova tašta. Ona pomaže ćerki oko naslednika. Ipak, ni jedna ni druga nisu otvorile vrata novinarima.

"Ivana vodi život na miran i povučen način. Užasava se medijske pompe i zbog toga je ubedila Kristijana da žive u Kraljevu, a ne u Beogradu. Neće vam ona ništa reći", rekao je jedan od komšija.

Kraljevo centar Foto Predrag Gajić
Kraljevo centar Foto Predrag Gajić

Konobar Dragan, koji radi u kafiću u prizemlju Golubovićeve zgrade, ima samo reči hvale za komšiju.

"Bez obzira na to čime se bavio, on je jedan kulturan i fin mladić. Svraća često kod nas, pije samo negazirane sokove ili kiselu vodu uz kafu. Nikada nije naručio nešto alkoholno. Ne izlazi uveče, viđamo ga svako jutro kada s detetom šeta parkom. Uvek je nasmejan i svi navijamo da pobedi komšija", rekao je ugostitelj.Devojke u kozmetičkom salonu iz prizemlja Kristijanove zgrade kažu da su ga viđale svakodnevno pre nego sto je ušao u rijaliti.

"Ne poznajemo ga lično, ali se uvek kulturno javi. Suprugu mu retko viđamo, uglavnom on šeta dete i vuče kese iz kupovine. Nije bahat, lepo se parkira i nije drzak. Deca ga zaustavljaju da se slikaju sa njim", rekla je devojke koje podržavaju Kristijana, iako ne prate pomno „Farmu“.Radnice u pekari na uglu, gde Kristijan kupuje doručak, kažu da nikada ne bi pomislile da je imao problema sa zakonom da nisu čitale o njemu.

"On je naša redovna mušterija i vaoma je fin i pristojan. Dolazi često i vrlo je komunikativan. Ponekad dođe i sa suprugom", kažu ove dve žene. Većina komšija bez obzira na ružnu prošlost Golubovića imaju samo reči hvale. O njegovoj ženi, iako je Kraljevčanka, skoro da ništa ne znaju. U svakom slučaju, zet je dobrodošao u tazbinu, naročito nakon rijalitija. Stariji gospodin iz radnje preko puta ulaza ne deli njihovo mišljenje."Ne odgovaram na glupa pitanja o glupim ljudima. Ni žena mu nije bolja čim je s njim", rekao je ko iz topa čovek kada smo ga pitali za poznatog komšiju. Na sličan način nam se obratio i još jedan od suseda."Čak iz Beograda ste došli zbog tog nitkova?! Naravno da se ponaša mirno kada ovde niko ne sme da mu se suprostavi. Viđam ga kako se šeta kao da je osvojio Kraljevo, sin me pita kako je komšija zaslužio da se nađe na televiziji? I šta ja detetu da kažem?! Da mora da bude kriminalac da bi postao poznat. Ženu mu zovu Manastirka, jer se ni sa kim ne druži, ne priča mnogo i retko izlazi iz stana. Često je sada ona kod majke u selu Ratinu", revoltiran je komšija koji nije hteo da nam se predstavi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja