KRUNIĆKA ZBOG DIVLJANJA ŽESTOKO KAŽNJENA: Besnela sam jer sam čula KATASTROFALNE VESTI, evo koje...
Foto: Printskrin

Imala nervni slom

KRUNIĆKA ZBOG DIVLJANJA ŽESTOKO KAŽNJENA: Besnela sam jer sam čula KATASTROFALNE VESTI, evo koje...

Stars -

Jelena Krunić doživela je nervni slom kada joj je Ljuba Pantović prenela vesti iz spoljašnjeg sveta. Naime, ona je prenela Jeleni informaciju da je njen dečko Daniel Daki Savić ljut na nju zbog određenog ponašanja, što je veoma pogodilo.

Ispostavilo se da je sve u redu, da Daniel čeka Jelenu i da nije ljut na nju, a Jelena je u međuvremenu završila u izolaciju gde se poskela kada je slomila lampu. Krunićeva se sada dobro oseća, a u vrućoj stolici je otkrila je šta se sve desilo.

"Ja sam znala da ukoliko budem dobila neki poklon da je sve okej, a ako ne budem dobila, da nešto ne štima. Dobila sve što je trebalo, ali ne ono glavno. Onda sam znala da nešto sa Danielom nije u redu ili sa mojim roditeljima. Razmišljala sam o parografu... Pričala sam pre ali ne tako opširno. Onda je u meni proradio izliv besa, a u ponedeljak sam se čula sa Danielom i čula katastrofalne vesti i uletela sam usred emisije. I tada se probudila stara Jelena, ne ona koja pije alkohol, nego ona temperamentna " rekla je Jelena i dodala da 8 meseci nije okusila alkohol.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

"Krenula sam da divljam pa sam popila kaznu koju niko nikada nije dobio, od 1.000 evra. Nije me to naučilo pameti i onda sam počela da divljam u dvorištu, razbila sam bubicu i onda sam uletela u kupatilo. Ljuba je pokušala da me smiri, pa sam je povredila. Posle su me smestili u izolaciju da bi se smirila i onda sam počela da plačem i lupila sam lampicu koja ima u izolaciji i tu sam se iskela skroz i stavila sam stočić da ne mogu da uđu, ali hvala bogu ušli su.

JELENA KRUNIĆ DOŽIVELA NERVNI SLOM: Poludela zbog Ljubine poruke!

Istripovala sam da je tada kraj sveta. Da nemam nikoga, da nemam kuda, da me Daniel ostavio, da nam je propao jedan projekat, da su se mama i tata razočarali", rekla je Jelena. Voditeljka je dodala da u se javili Daniel i Jelenini roditelji i rekli da je vole. Novinar koji je gostovao u vili je otkrio da je Danel rekao da se Jelena seli iz Srbije sa njim kada izađe iz vile.

"Ja se izvinjavam ukućanima, izujedila sam ih sve", dodala je Jelena. Ona je priznala da je Daniel pravi muškarac i da se pored njega oseća kao žena. Jelena posle "Parova" nema nameru da se pojavljuje u rijaliti programima, a kako kaže zbog dečka će se odreći popularnosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track