MAJKA FILIPA ĐUKIĆA: Dušica i Goga ne mogu da mi budu snajke
Foto: Damir Dervišagić

Zaredao po farmerkama

MAJKA FILIPA ĐUKIĆA: Dušica i Goga ne mogu da mi budu snajke

Stars -
Maneken Filip Đukić je za samo nekoliko nedelja u rijaliti programu Farma uspeo da ima seks sa čak dve učesnice, pevačicom Dušicom Grabović i igračicom Gogom Aleksić, za koje njegova mama Lana Đukić smatra da nisu ozbiljne kandidatkinje za snajku.

Svaka na svoj način ima kvalitete, sigurna sam u to. Ni jednu ni drugu ne poznajem lično, ali mislim da ni jedna ni druga nisu za vezu sa Filipom, bar što se mene tiče. Ne verujem da ću u skorije vreme dobiti snajku, pa prema tome, ne vidim ni Dušicu ni Gogu u toj ulozi - odlučno kaže za „Alo!“ mama najvećeg zavodnika u seoskom rijalitiju.

"Što se tiče Dušice, ona je zrela devojka i seksualnim činom je možda htela da postigne nešto drugo, a ne, kao što kaže, da bude u vezi sa Filipom. Goga je pak mlada, luckasta i sve radi spontano, kao i Filip. Nju su ponele emocije i zbog toga je uopšte ne osuđujem. Obe su ušle da se promovišu, kao i on. Neki ih osuđuju zbog seksa, neki ne. Da one nisu htele seks, a ni on, ništa se, naravno, ne bi desilo", objašnjava Lana.S druge strane, Đukić poslednjih dana ima sve prisniji odnos sa Kristinom Čanković, a njegovoj mami se dopada balerina.

"I Kristina i Filip su specifični, interesantni, svako na svoj način, uostalom, kao i svi farmeri. Čini mi se da su se našli i da Kristina kapira njegovo zezanje i humor, kao što i on kapira njen. Moj utisak je da deluje pozitivno na njega. Šta će biti, ne znam, ali dopada mi se njihov odnos", iskrena je Filipova mama, koja je odbila da komentariše sinovljevu bivšu devojku Ružicu Veljković, učesnicu rijalitija „Parovi“.

"Što se tiče dotične osobe, nemam komentar. Dok su bili zajedno, bilo ih je lepo gledati. Toliko o tome. Moraćete njih da pitate", kaže Lana, koja je očigledno žena širokih shvatanja jer je nimalo nije stid zbog toga što je Filip nekoliko puta imao seks pred kamerama i što ga je milionski auditorijum video potpuno golog.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track