SLAVNI KOŠARKAŠ SE TEŠIO U ZAGRLJAJU SERGEJEVE SUPRUGE: Gospođa Trifunović ljubila dečka ove estradne pevačice
Foto: Damir Dervišagić

SLAVNI KOŠARKAŠ SE TEŠIO U ZAGRLJAJU SERGEJEVE SUPRUGE: Gospođa Trifunović ljubila dečka ove estradne pevačice

Stars -

Isidora i Sergej Trifunović zarekli su se na večnu ljubav 12. maja u "Crkvi svetih apostola Petra i Pavla" na Topčideru. Glumac je zaveo brojne lepotice, pa su mnogi poželeli da znaju sve o ženi koja ga je "ukrotila".

Isidora je napunila dvadeset osam godina, što znači da je dvadeset četiri godine mlađa od Trifunovića. Ono što je poznato javnosti je da je bivši dečko Isidore Mijanović košarkaš Nino Čelebić.

Nino Čelebić, Teodora Džehverović
foto: Damir Dervišagić

On je javnosti zanimljiv jer je pre Isidore bio u vezi sa pevačicom Teodorom Džehverović. Njihova veza je bila burna, a o razlozima rastanka nisu govorili javno. Navodno su se sukobili oko njene karijere.

Kako se tada pisalo, košarkašu je smetalo što Teodora pravi lažne svađe s kolegama kako bi ispromovisala novu pesmu, kao što je to bio slučaj s Mahrinom i njihovim duetom.

Sergej Trifunović
foto: Kurir

Čelebić je nedugo nakon raskida na Instagramu potvrdio da je u vezi sa Isidorom Mijanović.

Par je raskinuo posle nekoliko meseci zabavljanja. Čelebić je obrisao sve fotografije sa Isidorom sa društvenih mreža, što je bio jasan pokazatelj da među njima više nema ljubavi.

1 / 17 Foto: Kurir

Teodora je prošle nedelje objavila novi album, a najviše pažnje privukla je pesma "Čuka" koju je kako se nagađa posvetila upravo Ninu.

kurir.rs/story/preneo I. L.

Bonus video:

00:12

Sergej Trifunović venčanje 1

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track