MIKI ĐURIČIĆ PRIZNAO DA IMA PSIHIČKE PROBLEME: Falila mi je pažnja pa sam hteo da se ubijem
Foto: Aleksandar Jovanović

Šok

MIKI ĐURIČIĆ PRIZNAO DA IMA PSIHIČKE PROBLEME: Falila mi je pažnja pa sam hteo da se ubijem

Stars -
Nakon što je pokušao da preseče vene u rijalitiju "Parovi", pčelar iz Kupinova Miki Đuričić je priiznao kako ima psihičke probleme.

Učesnik rijalitija je i ranije nije imao suicidne misli, a pomoć je zatražio od psihologa, koji ga je pregledao u vili "Parova".

"Psiholog mi je potvrdio ono što sam već duboko u sebi znao, a to je da razmišljam kao tinejdžer od 15 godina. Problem je i što u životu projektujem scene iz filmova ili knjiga koje sam pročitao, pa u određenim situacijama reagujem kao virtuelni likovi", priznaje Miki i situaciju u kojoj je pred kamerama počeo da seče vene objašnjava kao izazov za svoju devojku Anđelu Lakićević, čija pažnja mu je falila.

"Nikada ranije nisam pokušavao da se ubijem, a i ovo je bila više farsa da vidim kako će da reaguje Anđela. Tačno je da sam depresivac, naročito kada slušam pesme Arsena Dedića i kada pada kiša, jer živim u Sremu. Najviše volim da budem sam, a evo sada više od 100 dana sam zatvoren u rijalitiju. Nikada ovoliko dugo nisam izdržao, uvek sam bežao mnogo ranije i zbog toga sada pucam", objašnjava Đuričić, koji tvrdi da će se promeniti.

Foto Nebojša Mandić
Foto Nebojša Mandić

"Dao sam sebi obećanje na Božić da ću se promeniti i da neću na laži i provokacije reagovati necivilizovano jer su moja reagovanja gora nego njihove smicalice. Mislim da sam postao osetljiviji zato što sam se zaljubio pa brzo planem", priznaje Miki, koji bi želeo da se oženi Anđelom.

"Voleo bih da naša veza uspe i završi se brakom, ali ćemo, kada izađemo iz rijalitija, prvo pokušati da živimo zajedno. Ona mi odgovara i poštujem je zato što me trpi. Planirali smo i zajednički biznis kada napustimo „Parove“, a to je da otvorimo restoran", kaže pčelar.

Foto Printscreen Parovi
Foto Printscreen Parovi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track