OTAC MINE LAZAREVIĆ: Moja ćerka sprema papire za razvod, nema ništa od pomirenja
Foto: Dragana Udovičić

Našli sporazumno rešenje

OTAC MINE LAZAREVIĆ: Moja ćerka sprema papire za razvod, nema ništa od pomirenja

Stars -

Glumica Mina Lazarević i baletan Goran Stanić izgleda da su pronašli zajednički jezik i to zbog dobrobiti dece.

Glumičin otac Ljubiša Lazarević tvrdi da do pomirenja neće doći, kao i da Mina priprema papire za razvod braka.

Naime, Ljubiša je bio veoma zbunjen kada je saznao da je njegova ćerka sedela sa Goranom u restoranu, gde su ih uslikali, pre svega zbog toga što on nosi nanogicu, potom zato što tvrdi da oni ne komuniciraju.

"Ne znam zbog čega je Mina sedela sa njim. On nosi nanogicu zbog onoga što je uradio kako ne bi mogao da priđe našem domu. Mina mi nije rekla da je sedela sa njim, ali znam da redovno vodi decu kod njega, uglavnom vikendom. Zbunili ste me sad. Pitaću je zbog čega je sedela sa njim, ali znam da nije zbog pomirenja. Oni danima ne komuniciraju, mora da je postojao neki povod zbog kojeg je bila sa njim u restoranu. Možda je bio neki rođendan u pitanju ili tako nešto", rekao je Ljubiša i dodao:

"Ja ne želim da govorim o detaljima, jer zbog toga moje dete ispašta, ali Mina uveliko priprema papire za razvod i nakon svega što se dogodilo, sigurno neće odustati od toga", objasnio je Ljubiša.

Mina je sa mališanima ušla u automobil i odvezla se u nepoznatom pravcu. Nakon izvesnog vremena, ona se vratila pred zgradu, a sudeći po tome da je samo sin bio sa njom, negde je odvela ćerku.

Pitali smo je da li je istina da se pomirila sa Goranom, međutim, pitanje je uzrujalo glumicu, te je revoltirano poručila: "Ne mogu da verujem šta me pitate! Da li ste normalni? Još ste ovde došli da me slikate, strašno", rekla je u hodu glumica. Ona je zatim utrčala sa detetom u porodični dom i više nije izlazila.

Foto Kurir
Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track