(VIDEO) PAPARACO: Vesna i Željko slavili pomirenje u kafani!

Zaboravili na svađe, ljubili se do zore

(VIDEO) PAPARACO: Vesna i Željko slavili pomirenje u kafani!

Stars -
Zmijančeva zaplakala kad je svom dragom zapevala na uvce pesmu koleginice Ane Bekute „Imam jedan život“

Vesna Zmijanac i Željko Rstić su, posle susreta u jednom beogradskom kafiću, kad ih je paparaco Kurira uslikao, obnovili vezu, koju su raskinuli nakon što je biznismen pevačicu prevario s „Grandovom“ voditeljkom Tamarom Stojmirov.

http://www.youtube.com/watch?v=xy6K8Kuqb-k
Par je novi početak proslavio u gradskoj kafani u centru Beograda.
Željko se iskreno pokajao zbog loših stvari i uvreda koje je uputio folk zvezdi, pa je prethodnih dana na razne načine pokušavao da ponovo pridobije njeno poverenje i izgladi odnose. Oni su se u kafani pojavili oko ponoći, a kad su se smestili u separe i naručili alkoholno piće da bi nazdravili, proradile su im strasti, pa su se ljubili i grlili do zore. Zmijančevu je toliko ponela kafanska atmosfera da se latila mikrofona i Željku na uvce otpevala „Imam jedan život“. Ona je zaplakala od sreće, a Rstić ju je držao za ruku. Posle provoda, oni su seli u njegov džip i otišli u njen stan, gde je Željko prespavao.

U toku jučerašnjeg dana pozvali smo Vesnu, koja je, u odnosu na prethodni dan, bila vrlo prijatna.- Nismo rekli da se nikad nećemo pomiriti. Bilo je veselo veče i zadovoljna sam - poručila je Zmijančeva.

ProgovorilaTAMARA: SA ŽELJKOM SAM U KREVETUTamara Stojmirov sedela je u stanu dok se biznismen provodio s Vesnom. Za Kurir kaže da je znala s kim je bio.- Evo me ležim u krevetu sa Željkom, znam da je sinoć bio u provodu - rekla je kratko Tamara i prekinula vezu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track