SKUPO IZNENAĐENJE: Sloba Vasić od verenice dobio sat od 2.000 evra!
Foto: Facebook

Proslavio 24. rođendan

SKUPO IZNENAĐENJE: Sloba Vasić od verenice dobio sat od 2.000 evra!

Stars -
Valentina je na kaiš ugravirala datum kada su započeli da se zabavljaju

Slobodan Vasić je pre proslavio 24. rođendan, a posebno ga je obradovao poklon od verenice Valentine Vučićević.

Ona mu je kupila sat vredan 2.000 evra, a na kaišu je ugraviran datum kada su započeli svoju vezu. S obzirom na to da je pevač radio za vikend, proslavu će organizovati za nekoliko dana.

"Sloba je znao da će ga Valentina iznenaditi, ali nije znao koji poklon je u pitanju. Tačno u ponoć, njegova lepša polovina pojavila se u sobi sa tortom i kesom u kojoj je bio sat. Sloba se oduševio kada je otvorio poklon, a posebno se obradovao jer je Valentina ugravirala datum kada su se prvi put poljubili. Oni su proslavili rođendan uz vino i tortu, a Slobodan će žurku organizovati za nekoliko dana na bazenima koje je nedavno otvorio. Sat je odmah stavio na ruku i verujem da ga više neće skidati jer je taj model upravo i želeo, što je Valentina znala i preduhitrila ga je kako ga ne bi on kupio. Samim tim, olakšao joj je izbor poklona", priča nam izvor blizak zvezdi Granda.

Podsetimo, Vasić je posle nekoliko meseci zabavljanja započeo zajednički život sa svojom verenicom Valentinom, a sledeće godine očekuje se i svadba.

"Uživam sa Valentinom, osim što je prelepa, ona je i veoma dobra osoba. U njoj sam našao prijatelja, savetnika, nekog ko me razume i voli. Nikada ovako nisam bio zaljubljen. Najlepše se osećam kada zajedno provodimo vreme", rekao je nedavno pevač.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja