PINKOVE ZVEZDICE: Iz daljeg takmičenja ispala je Una!

Pevački šou

PINKOVE ZVEZDICE: Iz daljeg takmičenja ispala je Una!

Stars -
Takmičenje se približilo kraju, i takmičari su sve bolji i bolji, pa je odluka žirija sve teža

Emisija "Pinkove zvezdice", muzičko tamičenje dece do 16 godina, ušlo je u deseti krug takmičenja a takmičari su se svojim nastupima borili da osvoje srca žirija.

Nažalost, neko od njih je morao da napusti takmičenje, ovoga puta to je bila Una.

Prethodne nedelje je to bio, teškom odlukom žirija, Bojan Pavlović.

Žiri, Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Haris Varešanović, Jelena Tomašević i Milan Stanković, kao i u prethodnim emisijama biće su strogi, ali i pravični, a mališani će se truditi da budu što bolji.

Tok emisije:

22.56 Marija Serdar - Mamma Knows Best

Stojeće ovacije svih članova žirija. Upravo smo videli kako Jelena Tomašević izgleda u klubu, jer je celu numeru odđuskala, rekla je Marijana. Marija, oduvala si ovim nastupom večeras, rekla je ona. Da je ovo bilo prvo, završili bismo celu emisiju odmah, rekla je Leontina. Ja bih volela još da se oslobodiš, za početak smo dobro prošli, ali je tvoje vokalno umeće apsolutno... nema ravne kod nas, a ni u svetu. Sa 13 godina tako pevati...oduševljena je bila Leontina.

22.50 Jovan Aleksić - Final Countdown

Što je čovek imao pobednički nastup, ponovo. Ovo je pobednički nastup. Ono što sam kritikovao druge, sve si to imao, posle Fredija. Imao si pobednički nastup. Molim te, imaj u završnici isti takav i pobedićeš. Sve elemente mora imati nastup. Hvala, doviđenja, rekao je Hari. Ti si dao sebe od početka dokraja, ti gineš, ti se kidaš ovde na sceni, odličan stajling, sve, sve imaš, ukupno desetka, smatra ona.

22.40 Pavle Vasiljević - Čamac na Tisi

Imam osećaj da smo celo veče zapravo čekali ovaj nastup. Ovo je najlepši nastup večeras, rekla je Goca. Opet ti je pevanje napredovalo, ne znam šta si radio, ali je primetio koliko to nešto teče kod tebe. Ti si čak i djuskao, božanstven si bio, svaka čast, rekla je Goca. I ovo u falsetu što je na kraju pokušao, to mi je toliko slatko bilo. Šta mi se najviše svidja? Ovo je jedan od retkih puta kada smo te videli da se stvarno smeješ, da se stvarno igraš i uživaš. Jedan od tvojih najboljih nastupa, smatra Milan.

22.17 Todor Kitanović nastupa deveti po redu. On peva pesmu Tonija Cetinskog "Ako te odvede".

Presladak si, ali nisi baš pevao preslatko, rekao je Hari. Ok je, ti donosiš mnogo stvari u svom nastupu. Atmosferu, i nije baš da ti obraćaš pažnju samo na pevanje, ali neki minimum moraš ostvariti, ali nisam bio zadovoljan na samom startu, rekao je Hari. Sada si dobio peticu, ali ubuduće nećeš, ako se to ne ispravi, smatra on. Potpisujem, ali bih detaljnija možda bila. Bilo je sjajnih momenata, ali je bilo i onih koji nisu bili zanimljivi uopšte, eto toliko, kritikovala je Leontina.

22.10 Takmičar broj osam je Tamara Selimović, a peva pesmu Magazina i Doris Dragović "Sudnji dan".

Danas jedna od najboljih interpretacija, bravo, rekao je Hari. I za mene, dodala je Leontina. Kada sam bio mlađi, stalno smo to slušali, dodao je Milan. Ovo je za sada bila jedna od tvojih najboljih interpretacija, dodao je on, iako je u glavi zamišljao original, koji je mnogo teatralniji.

22.00 Sedmi nastupa Trajče Georgiev i to pesmu Tošeta Proeskog "Poljsko cveće".

"Uživamo kad god čujemo tu tvoju emociju. Dobro je što je pesma na tvom maternjem jeziku. To je to. Ništa novo", rekao je Milan.

Jelena Tomašević rekla je da ju je veoma dirnuo i da je veoma muzikalan i emotivan. "To nosiš u sebi i to ističi uvek u prvi plan".

Goca mu je prenela pozdrave fanova. "Mnogo je lepa pesma i mnogo si je lepo otpevao". Hari mu je rekao da ga nervira što se on suzdržava. "Ova pesma zahteva da se pusti glas. Moraš jednom da otpevaš malo drskije. Bio si dobar, ali ja bih voleo malo više snage", smatra Hari.

21.52 Šesta je Dunja Jeličić peva pesmu "Wolf"

"Vidim male noge, male ruke, a glas ogroman", rekla je Leontina. Hari kaže da telom ne prati interpretaciju i da i on ima isti problem već 30 godina.

"Bila si božanstvena i savršena. Na trenutke čovek pomisli da li je uživo pevanje ili studijski. Možeš da kompresuješ svoj glas u matricu. To je bilo vrhunski. takva interpretacija je zaaslužila i spektakularniji scenski nastup, ti si bila savršena", smatra Milan, a i Goca se složila.

21.47 Peta nastupa Valentina Nec, a peva "Sweet child of mine"

2Ja se jako radujem ovoj pesmi i super si je izvela", rekla je Goca. Mene ona podseća malo na Avril Lavinj, takvu i energiju, tako se i ona ponaša na sceni. Tako moćno, sigurno, samouvereno, nemam reči, zaista. I u pevanju i u kretanju na bini... sve, rekla je Jelena. Odlična energija, odličan nastup, dala si nam još malo sebe i to je plus, dodao je Milan.

21.39 Četvrti po redu nastupa Ismail Delija, a peva pesmu Tropiko benda "Zar ti"

"Ovo mi se nije preterano dopalo. Nije mi bio dovoljno interesantan. Kao neka traka koja stalno ide u krug. Nije to ona petica koja je inače. Moramo sve dobro da izvagamo. Mogao si bolje", rekla je Leontina.

Hari smatra da nije izabrao dobru pesmu. "Ovo je pesma malo više za klubove, nego za takmičenje", smatra Goca.

21.32 Treća po redu nastupa Milica Ilić, a peva pesmu Bon Žovija "Living on a prayer".

Nemam reči. Kada je krenula prva strofa, nisam je odmah prepoznala. Međutim, kada je krenuo refren, odmah se čuje tvoja fenomenalna boja glas. Meni se sviđa što ti možeš da kontrolišeš taj ogroman glas, rekla je Jelena. Standardno dobra, nemam ništa pametno novo da kažem, to je to, dodao je Milan.

21.23 Sledeći nastupa Igor Lazarević koji peva pesmu Tošeta Proeskog "Nije mesečina".

Goca je Igoru poručila da je nekako čudan. "Ne znam šta mi je, uopšte". "Ne znam što si nezadovoljan, šta ti se dešava?", rekla je Goca.

Mateja je rekao da od prošle nedelje više nema devojku i sve devojčice u studiju su poludele i vrištale.

21.16 Prva nastupa Una Dimitrijević.

"To možda nije bilo perfektno pevanje, ali ti uvek uneseš tu pozitivnu energiju u studio", rekao je Milan. Goca joj je rekla da prestane da peva, da glumi pevačicu i da bi trebalo da se vrati na prvobitno stanje, odnosno da se igra.

"Meni se ovo nije svidelo baš. Mislio sam da neće biti petica. Međutim, nisam se razočarao što sam se podigao", rekao je Hari.

Leontina je pohvalila Unin nastup. "Ono što se kod Lune čuje je da je volumen postao takmičarski. Slažem se sa Gocom u vezi sa tim što si se vratila na ono svoje igranje na sceni. Grubosti u pevanju si donela na svoj način", rekla je Leontina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja