ŽELJKO NE ZNA S KIM SE KAČI: Evo šta će Zorica uraditi Željku kada izađu!
Foto: Printscreen

Haos u Parovima

ŽELJKO NE ZNA S KIM SE KAČI: Evo šta će Zorica uraditi Željku kada izađu!

Stars -
Jedna devojka je videla gde je moja granica i iselila se iz Beograda. Ne daj bože da vidiš gde je moja granica

Zorica je u Parovima ponovo nasrnula na Željka, kojem je dan pre toga lupila šamarčinu da je zbog nasilja provela 24 sata u izolaciji. Pošto je izašla, produkcija je okupila takmičare da bi se pomirili, ali nijh dvoje sigurno iskoro neće pružiti jedno drugom ruku.

Željko je rekao da je najpametniji i da ima pravo da sudi svima u vili, a onda je rekao da Zorica ima šugu i zamalo ponovi nije dobio šamar. "Ima šuga", rekao je Željko.

"Ko ima šugu?! Smradu jedan. Gde je tvoja granica, ko si ti da ti grizeš, vučeš, čupaš", zaletila se Zorica, ali ju je Ružica zaustavila.

"Ko si ti da prolivaš ljudi", uzvratio je Željko. "P.deru jedan, g.ju isfrustrini. Maltretirala te je neka žena dok si bio mali pa si frustriran na sve žene", vređala je Zorica. "Imam alegriju na bohor, čisto da se zna, a ti imaš polne bolesti. Na ženama lečiš frustracije", vikala je Zorica. "Jedna devojka je videla gde je moja granica i iselila se iz Beograda. Ne daj bože da vidiš gde je moja granica", zapretila je Zorica Željku.

Podsetimo, pošto je Zorica udarila šamar Željku i Gastoz je uleteo između njih i nekoliko puta udario rijaliti zevezda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track