Pretučen u Velikim Crljenima

STRAVIČNA SMRT: Vlasnika kafića tukli stolicom i gazili po glavi!

Crna Hronika

Autor:

Boban P. se potukao s nekoliko mladića u kafani koja je od mesta na kome je nesrećni čovek izdahnuo udaljena preko 2 kilometra, a celim tim putem vidljivi su bili tragovi krvi koje je za sobom ostavio nesrećni čovek

kafanska tuča,  gaženje, Veliki Crljeni,

Tuča... Pantović je brutalno prebijen i gurnut niz stepenice ispred noćnog kluba „Estrada“

BEOGRAD - Mučki ga ubili.
Boban Pantović (37), nekadašnji vlasnik kafane „Džipsi najt“ i gazda kafića „Intermeco“, ubijen je juče ujutru, kad su ga četvorica mladića brutalno pretukla ispred bara „Estrada“ u Velikim Crljenima, saznaje Kurir. Ubistvo se dogodilo uoči zatvaranja lokala.

- Četvorica mladića došla su u bar oko četiri sata ujutru. Gazdarica ih je ljubazno zamolila da se vrate jer u lokal više ne pušta nikoga, ali mladići su bili agresivni i zapretili joj da će biti problema ako ih ne pusti unutra. Žena je po svaku cenu htela da izbegne konflikt, pa je muškarcima dozvolila da uđu, a oni su nastavili bahato da se ponašaju tražeći od nje da muzika nastavi da svira.

Ona je i na to pristala, rekla je bendu da odsvira još nekoliko pesama. Mladići su sve vreme mrko gledali u Bobana, koji je celo veče sedeo za stolom s društvom i veselio se, ali on nije reagovao na provokacije - priča za Kurir jedan od očevidaca.

Tukli ga flašama

Problem je nastao kad je jedan od četvorice mladića krenuo u toalet i ramenom zakačio gosta, s kojim se ubrzo potukao.
- Kad su videli da im se drug bije s jednim muškarcem, priključila su se i ostala trojica. Izbacili su čoveka napolje, gde su nastavili obračun. Ubrzo je napolje izašao i Boban da vidi šta se dešava, a mladići su onda nasrnuli na njega.

Tukli su ga rukama i nogama, flašama, pa čak i poklopcem s kante za đubre. Pošto se sve dešavalo na stepenicama ispred bara, jedan od mladića prišao je Bobanu s leđa i gurnuo ga niz stepenice - priča za Kurir izvor iz istrage. Batinanje Bobana trajalo je više od pola sata, a onda su napadači seli u auto.

Krenuo za njima

- Izgledalo je da će konačno otići, međutim, jedan od njih je izašao iz automobila i još nekoliko puta udario Bobana, koji je sav krvav ležao ispred bara - ispričao je izvor za Kurir. Iako je bio brutalno pretučen, Boban je, umesto da pozove pomoć, ustao i, pretpostavlja se, krenuo za napadačima.

- Dograbio je bokser koji je bio bačen nedaleko i krenuo peške. Verujemo da se uputio ka kući čoveka koji ga je pretukao, jer se sumnja da je reč o mladićima čiji je drug navodno dobio batine pre godinu dana u Bobanovoj kafani - priča Kurirov izvor iz istrage.
Boban je u tom trenutku već bio ozbiljno povređen. Imao je spoljna i unutrašnja krvarenja, zbog kojih je polako gubio snagu.

- Pravo je čudo što je pešačio gotovo sat pre nego je izgubio svest. Povredama je podlegao nedaleko od pruge, na gotovo dva kilometra od mesta na kom je pretučen - objašnjava naš izvor. Policija je, kako saznajemo, juče privela jednog od učesnika tuče. Boban Pantović je bio oženjen i imao dve ćerke.

(E. k.)

Uviđaj... Policija na mestu na kojem je Boban iskrvario i preminuo zoom Uviđaj... Policija na mestu na kojem je Boban iskrvario i preminuo
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Ovakvi slučajevi mogu da naprave veliku štetu našoj diplomatiji Branko Radun, politički analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!