Sudija "grobar" suspendovan do daljnjeg
Foto: BETA

Žrtva fejsbuka

Sudija "grobar" suspendovan do daljnjeg

Fudbal -
Inače sudija derbija između Partizana i Vojvodine Danilo Grujić došao je u žižu javnosti kada se saznalo da na društvenoj mreži Fejsbuk ima profil na kome je sam napisao da je veliki „grobar“

BEOGRAD - Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) suspendovala je do daljnjeg arbitra Danila Grujića iz Niša zbog gešaka i ispoljene nesigurnosti na utakmici 22. kola Super lige Partizan - Vojvodina 4:1.

Grujić je u sredu dosudio penal za Partizan i pokazao dva crvena kartona igračima Vojvodine.Komisija nije analizirala suđenje, već je odluku donela na osnovu izveštaja kontrolora, a naknadno će biti poznato koliko će i da li će Grujić morati da pauzira.

Isti sudija delio je pravdu na večitom derbiju na "Marakani" u novembru kada je Partizan pobedio Crvenu zvezdu sa 2:0, iako je Grujić crveno-belima dosudio penal.

Inače sudija derbija između Partizana i Vojvodine Danilo Grujić došao je u žižu javnosti kada se saznalo da na društvenoj mreži Fejsbuk ima profil na kome je sam napisao da je veliki „grobar“ i prijatelj sa igračima šampiona Srbije, između ostalih i s Milanom Smiljanićem, kako i da je član navijačke grupe Grobari Čokot...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track