VESIĆ: Izvođač radova u Vojvode Stepe ne poštuje rokove
Foto: Dragana Udovičić

pokretanje procedura

VESIĆ: Izvođač radova u Vojvode Stepe ne poštuje rokove

Beograd -
Izvođač je trebalo da do 19. aprila završi čitav deo Ulice od Trošarine do raskrsnice sa ulicom Bose Milićević. Konstatovali smo da taj posao nije urađen, nije završen kompletan završni asfalt i to nas kao Skupštinu grada veoma zabrinjava, rekao je Vesić

BEOGRAD - Skupština grada Beograda će pokrenuti procedure kako bi naterala izvođača da poštuje rokove za sprovođenje radova u Ulici Vojvode Stepe u opštini Voždovac, izjavio je danas gradski menadžer Goran Vesić prilikom obilaska radova u toj ulici.

Prema ugovoru, izvođač je trebalo da do 19. aprila završi čitav deo Ulice od Trošarine do raskrsnice sa ulicom Bose Milićević.

Konstatovali smo da taj posao nije urađen, nije završen kompletan završni asfalt i to nas kao Skupštinu grada veoma zabrinjava, rekao je Vesić u izjavi novinarima.

On je rekao da Skupština grada insistira da se taj deo Ulice Vojvode Stepe što pre pusti u saobraćaj, kako je planirano ugovorom.Skupština grada ne duguje izvođaču nijedan jedini dinar.

Veoma je važno da se svi držimo postojećih rokova, jer je ulica zatvorena godinu dana i to građanima stvara probleme, ukazao je Vesić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja