(KURIR TV) ALEKSANDRA NAKRAJKUĆIN, DOBITNICA FIJATA: Potajno sam očekivala neku malu nagradu
Foto: Saša Urošev

Kikinđani baš imaju sreće, drugi auto za sedam dana

(KURIR TV) ALEKSANDRA NAKRAJKUĆIN, DOBITNICA FIJATA: Potajno sam očekivala neku malu nagradu

InfoBiz -

KIKINDA: Aleksandru Nakrajkućin (39) iz Kikinde, vaspitačicu u vrtiću Miki, večeras je pogledala fortuna. U velikoj nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“, ona je osvojila automobil marke fijat 500 L. Reporter Kurira, Aleksandri je među prvima čestitao.

-Još sam pod utiskom. Baš sam iznenađena. I to prijatno- prva je reakcija vaspitačice Aleksandre.

Naš razgovor neprekidno je prekidala zvonjava telefona. Dobar glas se daleko čuje, a rodbina, prijatelji i kolege želeli su da neočekivanu sreću podele sa njom:

-Suprug Vasa i ja smo pozvali prijatelje na kaficu. I oni učestvuju u ovoj nagradnoj igri. Zajedno smo pratili izvlačenje i komentarisali kako bi bilo super da izvuku nekog od nas. Od prijatelja sam i saznala za ovu nagradnu igru

Foto: Saša Urošev
Foto: Saša Urošev

. Kada sam čula svoje ime i prezime ostala sam zatečena. Još uvek ne mogu da poverujem da je u „moru pisama“ izvučeno baš moje- kaže ona.

Dve koverte, Aleksandra je poslala pre nekoliko dana. Uz široki osmeh potvrđuje da su neočekivano podmladili vozni park:

-Imamo stariju „opel korsu“. Jeste da nas služi, ali ćemo sada uživati u vožnji novim automobilom. Nagradi se veoma obradovala i moja ćerka Višnja. Ona je pre nekoliko meseci položila vozački ispit- iskrena je dobitnica automobila u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“.

Aleksandra ne može da se otme utisku da u Kikindi stanju ljudi rođeni pod srećnom zvezdom:

-Ovde, definitivno, stajuju srećni ljudi. Koliko mi je poznato pre samo sedam dana jedan sugrađanin, takođe, je osvojio automobil. Valjda će tako biti i u narednom izvlačenju-uverena je ona.

U prethodnom izvlačenju fijat 500 L osvojio je Ivan Kaloper (62), penzionisani mašinovođa iz Kikinde.

(S.U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track