OLUJNI VETAR: U nedelju pretežno sunčano, a uveče zahlađenje
Foto: Beta

Prognoza

OLUJNI VETAR: U nedelju pretežno sunčano, a uveče zahlađenje

Društvo -
BEOGRAD - Sutra će u Srbiji u većem delu dana biti pretežno sunčano i malo toplije uz slab i umeren, u košavskom području povremeno i jak južni i jugoistočni vetar koji će uveče i tokom noći na jugu Banata i u Podunavlju dostizati i udare olujne jačine.

U Timočkoj Krajini umereno oblačno i malo hladnije. Jutarnja temperatura od -5 do 3 stepena, najviša dnevna od 7 do 14. U Beogradu će sutra biti pretežno sunčano i malo toplije uz umeren, povremeno i jak južni i jugoistočni vetar.

Jutarnja temperatura oko 3 stepena, najviša dnevna oko 14. U ponedeljak i utorak umereno oblačno, toplo i veći deo dana suvo uz umeren i jak, a na jugu Banata i u Podunavlju povremeno i olujni južni i jugoistočni vetar.

Samo je tokom noći ponedeljak na utorak i u utorak ujutru uz više oblačnosti ponegde moguća slaba kiša. U sredu oblačno sa kišom i vetrovito, na visokim planinama uveče i sa snegom.

Vetar umeren i jak, južni i jugoistočni, na planinama i u košavskom području povremeno i sa udarima olujne jačine.

U četvrtak vetrovito i hladnije, ujutru i pre podne oblačno, još ponegde sa kišom i snegom, posle podne prestanak padavina i delimično razvedravanje. Od petka pretežno oblačno i malo toplije, mestimično sa kišom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track