MIROVIĆ: Uspeli smo sačuvati državu i uvesti red i zakon
Foto: Dado Djilas

Proslava Prvog maja

MIROVIĆ: Uspeli smo sačuvati državu i uvesti red i zakon

Politika -
Otkako smo zajedno preuzeli odgovornost za Srbiju, u našoj zemlji počeo je da se vraća red i zakon, istakao je Mirović naglasivši da bez tako stvorenog ambijenta nije moguće ni ostvarivanje prava na rad

BAČKA PALANKA - Aktuelna vlast u Srbiji, predvođena Srpskom naprednom strankom (SNS), uspela je da sačuva državu i da u njoj uvede red i zakon, istakao je potpredsednik SNS Igor Mirović obraćajući se učesnicima manifestacije u Bačkoj Palanci, kojom je obeležen 1. maj i dan Pokreta socijalista.

Poručivši da uvek, posebno pred stranim gostima, treba lepo govoriti o svojoj zemlji, Mirović je naglasio da je vladajuća koalicija uspela ne samo da očuva državu nego i da uvede red i zakon.

“Otkako smo zajedno preuzeli odgovornost za Srbiju, u našoj zemlji počeo je da se vraća red i zakon”, istakao je Mirović naglasivši da bez tako stvorenog ambijenta nije moguće ni ostvarivanje prava na rad.

”Uspevamo da napravimo državu u kojoj će moći da se živi od rada i u kojoj će kućni budžeti biti puniji i kvalitetniji”, naglasio je potpredsednik SNS-a.Okupljenima na dunavskom izletištu “Tikvara” obratio se i predsednik Pokrajinskog odbora SDPS u Vojvodini Nenad Ivanišecić, poručivši da stranke vladajuće koalicije uspešno “mogu da urade ono što neki eksperti ne veruju”.

“Mi smo spremni da, posle pokrajinskih izbora, pokažemo da Vojvodina može da bude zaposlenija”, da može mnogo više da se radi i da se postižu znatno bolji rezultati na svim poljima nego do sada, poručio je Ivanišević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja