X FACTOR: Čola oduševljen "Doktorima"

Pohvalio ih

X FACTOR: Čola oduševljen "Doktorima"

Pop kultura -
Svaka čast momci, odlični ste. Sviđa mi se ono što vi radite i način na koji radite, rekao je Čola "Doktorima“

Super finalisti X Factora, muški bend "Doktori“ danas su se u jednom od beogradskih restorana sreli sa najvećom pop zvezdom Zdravkom Čolićem. Čola je pohvalio mlade momke i poželeo im uspeh u finalu.

"Svaka čast momci, odlični ste. Sviđa mi se ono što vi radite i način na koji radite", rekao je Čola "Doktorima“. Mladi pevači nisi krili svoje oduševljenje što su dobili ovakav komentar od najveće pop zvezde sa naših prostora.

"Čola je kralj, i hvala mu na ovim divnim rečima. Mnogo nam znači kada dobijemo kompliment od takve zvezde kao što je on", kaže Marko Balabanović. Momci su se kratko družili sa Čolom, pa su i svoje utiske podelili sa fanovima na društvenim mrežama.

Foto: Nebojša Babić
Foto: Nebojša Babić

"Bili smo oduševljeni kada smo ga videli. Prišao nam je i pozdravio nas, i kratko popričao sa nama čestitajući nam na uspehu", kaže Uroš Turkulov.

Čola je na poseban način pozdravio i svog Bosanca među "Doktorima“.

"Rekao mi je „đes' zemo“ i pozdravio se sa mnom. Posle toga nam je poželeo puno uspeha u super finalu u Kombank Areni, uz poruku da samo tako nastavimo da radimo", kaže Armin Malikić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track