(VIDEO) BOLESNA LAŽLJIVICA: Prijatelje lagala da ima rak i uzimala im pare!
Foto: Printskrin

pokvarena do srži

(VIDEO) BOLESNA LAŽLJIVICA: Prijatelje lagala da ima rak i uzimala im pare!

Ludi svet -
Ipak neko iz njenog okruženja saznao je za prevaru i prijavio je policiji, te je policija odmah pokrenula istragu i uhapsila prevarantkinju. Megan je optužena za prevaru i krađu

Dve dobre poznanice obrijale su glavu i napravile tetovaže u znak podrške ženi koju su smatrale prijateljicom, nakon što im je rekla da umire od neizlečivog raka. Ali kad su to uradile, saznale su da njihova prijateljica Megan Hadson laže.Naime, Megan je godinu dana obmanjivala svoje prijatelje i članove porodice, a pri tome je mnogim ljudima, preko stranice za prikupljanje pomoći, uzela hiljade dolara.Ipak neko iz njenog okruženja saznao je za prevaru i prijavio je policiji, te je policija odmah pokrenula istragu i uhapsila prevarantkinju. Meghan je optužena za prevaru i krađu.

Svoju veliku ispovest ova Amerikanka iz Kalifornije dala je dr. Filu, kojem je u TV emisiji tvrdila da je za sve njene laži kriva želja za pažnjom koja joj je nedostajala kad su neki bliski ljudi iz njenog života preminuli.

“Moja dva deda, otac moje maćehe koji mi je bio jako blizak i moja prabaka, svi su umrli u proteklih sedam meseci. Mislim da sam jednog dana jednostavno bila na nekom mračnom mestu u svojoj glavi i osećala sam se kao da nemam bezuslovnu ljubav i podršku koju sam želela i trebala”, rekla je Megan.

Kad ju je dr. Fil pitao da li žali zbog onoga što je napravila, ona je odgovorila potvrdno. Hadson je prvo svojoj maćehi i ocu rekla da je bolesna, a onda je to rekla i svojim bliskim prijateljima.

Ne mogu se uopšte da setim kako mi je to tačno palo na pamet. Nisam to planirala. Više je to bilo kao nešto što sam odjednom izmislila i onda nisam znala kako da to zaustavim”, rekla je ju priznanju

Cela priča počela je da se urušava prošlog leta kad ju je neko prijavio policiji, a uhapsili su je početkom ove godine. Njena maćeha u nekoliko navrata se javno izvinjavala zbog onoga što je Megan napravila.

Kako je sav novac od donacija potrošila, pomajka i otac bili su spremni da ljudima koji su im pomogli sve vrate iz vlastitog džepa.

Ipak maćeha je otkrila i da to nije bio prvi put da Megan laže. Takođe je lagala da ide na Univerzitet u San Diegu te da je dobila licencu za rad kao medicinska sestra.

http://www.youtube.com/watch?v=TfSWWVXOXzw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track