DA LI ĆE SE TEYA DORA SA "RAMONDOM" PLASIRATI U FINALE: Ovo sada predviđaju kladionice i evo na kom je mestu Srbija (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, EUROVISIONWORLD.COM / SCREENSHOT

EVO ŠTA JOJ PREDVIĐAJU

DA LI ĆE SE TEYA DORA SA "RAMONDOM" PLASIRATI U FINALE: Ovo sada predviđaju kladionice i evo na kom je mestu Srbija (FOTO)

Pop kultura -

Na Evroviziji 2024 Srbiju predstavlja Teya Dora sa pesmom "Ramonda", a prema prognozama kladionica naša predstavnica će proći u finale.

Naime, Teya Dori na kladionicama predviđaju 23. osvojeno mesto u finalu Evrovizije 2024, dok je u prvoj polufinalnoj večeri na 10. mestu.

Kako će se iz dva polufinala u veliko finale plasirati po 10 najboljih zemalja, prema prognozi kladionica i naša zemlja će se plasirati u veliko finale.

Evrovizija
foto: Printscreen

Teya Dora nastupa 2. na Evroviziji 2024

Prvo polufinale održava se večeras, drugi deo takmičenja u četvrtak, dok je veliko finale, u kojem će nastupiti 26 zemalja, zakazano za subotu, 11. maj.

Teya Dora
foto: Jessica Gow/TT / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za evrovizijski trofej ove godine bore se predstavnici iz 37 zemalja.

Iz dva polufinala u veliko finale plasiraće se po 10 najboljih zemalja, a direktno su se u finale plasirale zemlje takozvane „velike petorke“ – Velika Britanija, Italija, Nemačka, Francuska i Španija, kao i zemlja domaćin Švedska.

( Kurir.rs / Blic / T.B. )

Bonus video:

11:14

Poslednji intervju Teya Dore pred polazak za Malme

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track