NE TRPITE BOLOVE: Za elastičnost i fleksibilnost zglobova i za normalnu funkciju nervnog sistema potrebno vam je OVO!
Foto: Sean Prior / Alamy / Alamy / Profimedia

NE TRPITE BOLOVE: Za elastičnost i fleksibilnost zglobova i za normalnu funkciju nervnog sistema potrebno vam je OVO!

Žena -

Ležete i budite se sa bolovima u kostima i zglobovima! Vašem telu je potreban restart i nešto na prirodnoj bazi što će vam pomoći da se bolje osećate. Budite pokretniji, bez neprijatnih bolova koji vas čine i nervoznima i nestrpljivim u rešavanju ovog problema. Isprobajte ImmunoFlex+!

IMMUNO FLEX + tablete su dijetetski suplement koji u sebi sadrži hijaluronsku kiselinu, vitamine B grupe (B2, B7, B9), C, K2 i D3.

  • Rešava probleme sa kostima i zglobovima,
  • Zaustavlja propadanje hrskavice,
  • Smanjuje bol,
  • Pojačava imunitet,
  • Poboljšava krvnu sliku,
  • Povoljno deluje na nervni sistem i kožu.
Online kupovina
foto: Promo

Vitamini B2, B7 i C doprinose održavanju normalnog energetskog metabolizma i normalnoj funkciji nervnog sistema. Vitamini B2, B9 i C doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamini B9, C i D doprinose normalnoj funkciji imunskog sistema. Vitamini B9 i D imaju ulogu u procesu ćelijske deobe.

Vitamin B2 i B7 doprinose održavanju normalne kože i sluzokože. Vitamini B2 i C doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Vitamin B2 doprinosi održavanju normalnih crvenih krvnih zrnaca. Vitamin K2 doprinosi održavanju normalnih kostiju i normalnoj koagulaciji krvi. Vitamin D doprinosi održavanju normalne mišićne funkcije, normalnih kostiju i zuba.

Hijaluronska kiselina (HA) je prirodna supstanca koju naše telo samo proizvodi, kako bi zadržalo kolagen, povećalo vlagu i obezbedilo elastičnost i fleksibilnost tkiva. Njeno prisustvo je ustanovljeno kod praktično svih živih organizama, a naša koža sadrži oko 50% hijaluronske kiseline iz tela. Hijaluronska kiselina igra važnu ulogu u smanjenju upale i bolova u zglobovima uzrokovanih povredama ili degeneracijom tkiva.

NAČIN UPOTREBE: 1-3 puta dnevno po 1 tableta uz obrok

ImmunoFlex+ tablete možete poručiti jednim klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja