ISIDORU DO OLTARA ODVEO OTAC: Neviđena fotka s TAJNOG VENČANJA Sergeja Trifunovića, a evo koliko godina je glumac mlađi OD TASTA
Foto: Beta Amir Hamzagic, Printscreen

USPOMENE

ISIDORU DO OLTARA ODVEO OTAC: Neviđena fotka s TAJNOG VENČANJA Sergeja Trifunovića, a evo koliko godina je glumac mlađi OD TASTA

Pop kultura -

Sergej Trifunović i njegova supruga Isidora neprestano objavljuju fotografije s tajnog venčanja koje su obavili prošlog vikenda. Novopečena gospođa Trifunović je novom objavom otkrila da ju je do oltara otpratio otac Zoran, koji je od glumca stariji samo 13 godina.

Isidora je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se vidi kako je otac prati do mladoženje, kome predaje svoju ćerku.

Na fotografiji su otac i ćerka s osmesima na licima, a u opisu stoji:

"Od čega god da su naše duše, njegova i moja su iste."

Isidora je inače nedavno objavila fotografiju sa svojim ocem Zoranom sa proslave venčanja s glumcem.

Sergej Trifunović
foto: Kurir

Podsetimo, Sergej Trifunović i Isidora Mijanović venčali su se 12. maja na Topčideru, u Crkvi Sv. apostola Petra i Pavla.

Nakon što su se zavetovali na večnu ljubav, slavlje su za najbliži krug prijatelja upriličili u jednoj kafani.

Mlada je blistala u venčanici sa belim detaljima od čipke, dok je mladoženja nosio satensko odelo tamnosive boje. Isidora se potom presvukla u crnu kombinaciju, pa su mladenci pozirali ispred crkve.

O njihovoj romansi javnost je brujala danima, a sve je iznenadila vest da su danas stali na ludi kamen, iako je glumac ne tako davno zaprosio svoju lepšu polovinu.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

00:12

Sergej Trifunović venčanje 1

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track