KO JE SRPKINJA KOJA ŽIVI NAJLUKSUZNIJIM ŽIVOTOM? Ćerka je jednog od najuticajnijih Srba na svetu, a KUMA JOJ JE ŠERON STOUN(FOTO)
Foto: Scott Garfitt / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

suvi luksuz

KO JE SRPKINJA KOJA ŽIVI NAJLUKSUZNIJIM ŽIVOTOM? Ćerka je jednog od najuticajnijih Srba na svetu, a KUMA JOJ JE ŠERON STOUN(FOTO)

Pop kultura -

Glamoruozni život poznatih ličnosti oduvek je privlačio veliku pažnju, a jedna od komentarisanijih ličnosti svakako je Helena Getsbi.

Šeron Stoun, Helena Getsbi
foto: Rick Gold / Capital pictures / Profimedia

Ova mlada devojka, privukla je pažnju javnosti kada je pozirala na Kanskom festivalu sa kumom Šeron Stoun. Na ovom glamuroznom događaju bili su i njen otac Milutin Getsbi, jedan od najuticajnijih Srba u svetskom šoubiznisu, i brat Aleks Getsbi.

Na javnim događajima ona uvek izgleda glamurozno, a sve intrigira život ove devojke.

Helena Getsbi je manekenka i filantrop. Ima 22 godine i ćerka je Milutina Getsbija, biznismena, producenta, predsednika za globalno prikupljanje sredstava u amfAR-u (fondacija posvećena borbi protiv AIDS-a) i na toj poziciji je oko 30 godina. Helena je rođena i odrasla u Parizu, a kako je rekla u jednom intervjuu – potiče iz multikulturalne porodice zbog čega je naučila pet jezika.

- Odrastajući u okruženju koje me je navelo da se razvijam, nužno sam stekla određen sistem vrednosti. Ljubaznost i velikodušnost su osnova mog svakodnevnog života. Želim da sledim put svojih roditelja – ali na svoj način. I iskreno mislim da u svetu ima još mnogo toga da se promeni - rekla je ranije Helena.

Oduvek je znala da želi da se bavi manekenstvom i njena strast za modom počela je kada je bila devojčica.

- Volim da se oblačim i nastupam – tako da je modna industrija bila savršena za mene jer sam mogla da nosim neverovatnu odeću i da se prtevaram da sam neko drugi - objasnila je Getsbi.

Imajući u vidu okruženje u kojem je odrasla uopšte ne čudi činjenica da se ova poznata Srpkinja bavi dobrotvornim radom.

Pokrenula je tako sa najboljom prijateljicom brend sportske odeće čiji se modeli prodaju preko interneta a čiji je cilj osnaživanje žena.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track