OGLASIO SE ŠAKIRIN 16 GODINA MLAĐI DEČKO: Ono što je rekao za nju OBORIĆE VAS S NOGU, a ovako su započeli njihovu romansu
Foto: DNPhotography/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

ljubav godine ne broji

OGLASIO SE ŠAKIRIN 16 GODINA MLAĐI DEČKO: Ono što je rekao za nju OBORIĆE VAS S NOGU, a ovako su započeli njihovu romansu

Pop kultura -

Lusijen Laviskaunt od skoro je u vezi sa 16 godina starijom pevačicom Šakirom. Oni su se upoznali na snimanju Šakirinog spota za pesmu "Punteria" gde je on igrao ulogu njenog partnera, imali su nekoliko bliskih kadrova, a njihovo kasnije druženje je podstaklo navode o romansi.

Šakira
foto: DNPhotography/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako ne žele da govore javno o svojoj vezi, Lisijen je pričao o saradnji sa popularnom pevačicom, a mnogi su komentarisali da ne može da sakrije zaljubljenost.

Šakira je jedna od najneverovatnijih umetnica koje su ikada krasile planetu. Njena predanost poslu, obožavaocima i ljubav prema životu zaista su inspirativni. Ona je jedna od najlepših i najvrednijih osoba koje sam ikada upoznao”, rekao je za "US weekly“.

Lusijen (31) je britanski glumac, a većina ga danas prepoznaje kao Alfija iz serije "Emili u Parizu".

On je ujedno, zvanično, njen prvi partner nakon razvoda od fudbalera Žerarda Pikea.

Podsetimo, Šakira i Pike su se rastali 2023. godine, nakon 12 godina veze, a imaju sinove Sašu i Milana.

(Kurir.rs/BlicŽena/J.M.)

Bonus video:

01:18

IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track