NJIHOVU LJUBAV POKVARILA JE MARMELADA: Slavna pevačica nije mogla ni da sluti ovu IZDAJU, jedva je izbegla ZATVORSKE REŠETKE
Foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

BLAMANTNO

NJIHOVU LJUBAV POKVARILA JE MARMELADA: Slavna pevačica nije mogla ni da sluti ovu IZDAJU, jedva je izbegla ZATVORSKE REŠETKE

Pop kultura -

Španski sud odbacio je poreznu istragu protiv pevačice Šakire (47). Tužioci su odlučili da neće da podižu optužnicu.

Kolumbijska pevačica, prošle godine se nagodila kako bi izbegla suđenje. Suočila se s optužbama da nije platila 14.5 miliona eura poreza na dohodak u periodu od 2012. do 2014. godine, pa je dužna to da vrati Španiji.

Šakira
foto: DNPhotography/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pevačica, koja je prodala milione albuma širom sveta, živela je s bivšom španskom fudbalskom zvezdom, Žerar Pikeom, sa kojim je dobila dvoje dece, sinove Milana i Sašu. Iako se nikad nisu venčali, važeli su za najsložniji par. Ipak, sve je pokvarila marmelada.

Žerar Pike
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Šakira je u frižideru držala teglicu marmelade koju niko nije jeo osim nje, a kad se vratila s puta, teglica je bila skoro prazna. S obzirom na to da je znala da taj džem ne vole ni Pike ni deca, nije joj dugo trebalo da shvati da je neko bio u kući. Ispostavilo se da je dugogodišnji partner vara, a par se ubrzo nakon toga razišao.

Šakira mu nije ostala dužna, pa je objavila je pesmu u kojoj je govorila protiv njega i njegove mlađane devojke, a s decom se preselila u Majami.

(Kurir.rs/Story.hr/J.M.)

Bonus video:

01:18

IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track