GLUMICA DEBELO NAPLATILA MUŽU PREVARU, PA SAD SELI LEKCIJE O SREĆNOM BRAKU: Jedva ga dovela do oltara, a on joj NABIO ROGOVE
Foto: LAGOSSIPTV/WCP/4CNRS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

PROGOVORILA O ODNOSU S PEVAČEM

GLUMICA DEBELO NAPLATILA MUŽU PREVARU, PA SAD SELI LEKCIJE O SREĆNOM BRAKU: Jedva ga dovela do oltara, a on joj NABIO ROGOVE

Pop kultura -

Slavna glumica Džesika Bil nakon godina i godina pauze, konačno se vraća na javnu scenu, a tokom gostovanja u emisiji "The View" dotakla se i onih tema o kojima je unazad odbijala da govori, kao što je brak sa Džastinom Timberlejkom.

"To je konstantni posao", započela je glumica (42). "Stalno tražimo balans, vreme kada možemo da se ponovo povežemo", dodala je.

"Hvala bogu što postoje Zoom i FaceTime. Za porodice koje putuju, za sve zapravo, roditelje koji nisu tu često, to veoma pomaže", izjavila je.

Timberlejk, koji je sa Bil dobio sinove Silasa i Finsa, trenutno je na njegovoj "Forget Tomorrow" svetskoj turneji, a iako su mu se žena i deca pridružili u nekoliko navrata, Bil priznaje da je i sama zauzeta sopstvenim životom i obavezama.

Kendi Montgomeri, serija, Džesika Bil
foto: AP/Jordan Strauss

Ona je zapravo izdala knjigu "A Kids Book About Periods" ("Dečija knjiga o menstruaciji"). "Žensko reproduktivno zdravlje, ljudsko reproduktivno zdravlje uvek su mi bili interesantni. Zapravo velnes, sve ove stvari na jednom mestu", rekla je za ABC šou nedavno.

Iako se čini da su glumica i njen suprug na odličnom mestu uprkos svojim zauzetim rasporedima, oni su iskusili kako uspone, tako i padove. Setimo se samo neprijatne situacije iz 2019. kada je Timberlejk uhvaćen u prisnom odnosu sa koleginicom Ališom Vejnvrajt, na pauzi snimanja filma "Plamer" u Nju Orleansu.

Uživali su u jednom baru gde su ih uhvatili fotografi - ona je njega nežno dodirivala za koleno i nogu, a onda je on nju uhvatio za ruke i "igrao se njima".

Kasnije se pravdao i izvinjavao da je "bio pijan". Iako Džastinu ovo nije bila jedina prevara, par je ipak prebrodio krizu.

Nakon svega, Timberlejk se ponovo našao na meti kritika kada se saznalo šta je sve radio bivšoj devojci, Britni Spirs. U svojim memoarima iz oktobra 2023. "Žena u meni", nekadašnja pop princeza otkrila je da je abortirala dok je izlazila sa Timberlejkom jer on "definitivno nije bio srećan zbog trudnoće" i "nije želeo da bude otac."

Takođe je otkrila da ju je pevač naterao da popije pilulu kod kuće, kao i da je, dok se ona previjala u bolovima, on svirao gitaru.

Džastin Timberlejk, Britni Spirs
foto: Profimedia

Džesika Bil je i tada čvrsto stajala kraj svog supruga, iako se šuškalo da su memoari Britni izazvali "potrese u njihovom braku".

Zapravo, odnos Džesike Bil i Džastina Timberlejka od samog starta je bio više nego turbulentan. Upoznali su se 2005, a u vezu ušli dve godine kasnije. Džesika je 2010. izjavila da je njena romansa sa Džastinom nešto najdragocenije u njenom životu. Nedugo zatim, 2011. su raskinuli. Njihovi PR timovi su saopštili da su nakon raskida ostali u dobrim odnosima. Timberlejk je u to vreme za "Vanity fair" izjavio da je njegova bivša devojka za njega jedna od najvažnijih osoba.

Međutim, kružile su i priče da Džastin beži od ženidbe, pa se o Džesiki nažalost pisalo da uzludno pokušava da ga odvede do oltara. Kada se tome dodaju glasine da je on sve vreme bio zapravo zaljubljen u Britni Spirs, onda je jasno zašto je baš ona u ovoj priči bila strana koja je najgore prošla u medijima.

Govorilo se da sili njihov odnos, da želi po svaku cenu da postane "gospođa Timberlejk", a glumica je čak i svoju karijeru stavila na "hold" zbog pevača. Do pomirenja je konačno došlo krajem 2011, kada su se verili u Montani, što je Džastina inspirisalo za pesmu "Montana", a potom su se venčali 2012. u Italiji gde je je bilo oko 100 gostiju. Navodno je Džesika sastavila i čelični predbračni ugovor kojim joj se svaki put kada Timberlejk nešto uradi, isplati "debela" suma novca.

(Kurir.rs/ Wanted/ L. S)

Bonus video:

01:06

Bizarni video Britni Spirs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track