UNOVČILE SU NJENU BOL, A ONA KAŽE DA JOJ NEDOSTAJU: Fotka majke i sestre Britni Spirs mnogima naterala SUZE NA OČI zbog 1 detalja
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

bez obzira na sve, voli ih

UNOVČILE SU NJENU BOL, A ONA KAŽE DA JOJ NEDOSTAJU: Fotka majke i sestre Britni Spirs mnogima naterala SUZE NA OČI zbog 1 detalja

Pop kultura -

Britni Spirs je jedva uspela da se reši manipulacija oca i majke, a sada tvrdi da joj nedostaje njena porodica.

Pop pevačica Britni Spirs se u sredu oglasila na Instagramu da se žali zbog svoje „apsolutno predivne“ porodice dok je objavila fotografiju svoje mame Lin Spirs zajedno sa ćerkama svoje sestre Džejmi Lin Spirs.

Svi mi imamo problema sa svojom porodicom, ali dragi Bože, ne možete pomoći koliko ih volite“, napisala je ona. "Nisam na ovoj slici, ali se osećam kao da jesam."

Džejmi Lin Spirs
foto: Printskrin Instagram

Na porodičnoj fotografiji prikazana je pevačicina majka Lin kako jede za stolom male dece zajedno sa Medi, Ivi Joan i drugim članovima porodice.

Britnini teški odnosi sa članovima njene porodice traje od novembra 2021. Godinama je pevačica prozivala svoju porodicu, posebno svog oca Džejmija Spirsa (71), koji je imao starateljstvo nad njom.

Britni Spirs, Džejmi Spirs
foto: Profimedia

U svojim najprodavanijim memoarima iz 2023. godine, „Žena u meni“, kritikovala je Džejmija što kontroliše njen život, navodeći je da je „previše bolesna da bi izabrala dečka, a opet nekako dovoljno zdrava da se pojavljuje u serijama i jutarnjim emisijama, i da svake nedelje nastupaju za hiljade ljudi u drugom delu sveta.”

Britni Spirs
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Navela je da je Džejmi video da je „ona na zemlji ni zbog čega drugog nego da pomogne njihovim finansijama“. Britni je tvrdila da je njen otac, kada je počeo da joj bude staratelj 2008. godine, rekao: „Ja sam sada Britni Spirs“.

Pevačica je takođe optužila Džejmija da se sramotio njenog tela i da joj je ograničio unos hrane samo na piletinu i povrće u konzervi.

Britni Spirs
foto: Instagram

Dok je Džejmi imao starateljstvo nas svim njenim računima, Britni je takođe krivila svoju mamu što je stajala po strani dok je bila primorana da ode u ustanovu za mentalno zdravlje i naterana da ide na turneju.

U oktobru 2022. godine, Britni je osudila svoju porodicu na Instagramu jer „nemaju svesti i zaista veruju da nisu uradili ništa loše“.

Lin Spirs, Džejmi Spirs
foto: Profimedia

U to vreme, izvor blizak pop zvezdi rekao nam je da se ona „oseća više povređenom nereagovanjem svoje majke jer su uvek bile bliske“.

Što se Britnine mlađe sestre tiče, ona je Džejmi Lin (33) u svojim memoarima nazvala "totalnom kučkom". Tvrdila je da se osećala „izdanom“ od strane sestre jer je unovčila svoj bol objavljivanjem memoara „Things I Should Have Said“, mesecima pre nego što je prekinuto starateljstvo.

Britni Spirs, Džejmi Lin Spirs
foto: Profimedia

„Dok sam se borila protiv starateljstva i dobijala veliku pažnju štampe, ona je pisala knjigu koristeći to“, napisala je Britni.

Pevačica je takođe kritikovala svoju sestru što je razvila dobar odnos sa njihovim ocem umesto da stane na njenu stranu. Ona se prisetila da je tražila pomoć od sestre pre nego što bude primljena u mentalnu ustanovu 2018, a ona joj je navodno rekla: „Prestani da se boriš… Ne možeš ništa da uradiš povodom toga, zato prestani da se boriš protiv toga”.

Džejmi Lin Spirs
foto: Printscreen Instagram

Međutim, Britni je održala prijateljski odnos sa svojim bratom Brajanom Spirsom (47).

( Kurir.rs / Wanted / T.B. )

Bonus video:

01:25

BRITNI, MOLIMO SE ZA TEBE: Pop zvezda ispod ČUDNOG snimka označila Džastina! Fanovi zabrinuti, sad je stvarno preterala! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track