SRBIJA JE NJENU ULOGU LJUBAVNICE GLEDALA U 1 DAHU, A SAD JE PONELA PROPAST OD HALJINE U KANU: Evo kako izgleda nakon hit serije
Foto: Shootpix/ABACA / Abaca Press / Profimedia

modni peh

SRBIJA JE NJENU ULOGU LJUBAVNICE GLEDALA U 1 DAHU, A SAD JE PONELA PROPAST OD HALJINE U KANU: Evo kako izgleda nakon hit serije

Pop kultura -

Dan u Kanu rezervisan je za premijeru filma "Wild Diamond" koji je režirala Agat Ridinger. Na premijeri je poznata turska glumica Vilma Eles koju publika zna po ulozi u hit se

Od emitovanja te priče prošla je decenija, zvezda turskih sapunica danas ovako izgleda. Vilma je i prošle godine bila u Kanu kada se nije proslavila na modnom polju.

Vilma Eles
foto: Shootpix/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Nije se ni danas proslavila na Kanskom festivalu 2024. u neobičnoj haljini od tila i detalja u sivoj boji. Model izgleda kao nezgrapno spojeni komadići tkanine. Simpatična Vilma Els (37) se i pored modnog peha sjajno provela na crvenom tephu, i plenila je divnim osmehom. Romantična frizura joj dobro pristaje, ali bi stilisti (ako ih ima), trebalo da obrate pažnju na to kakvu odeću biraju za nju.

Vilma Eles
foto: Shootpix/ABACA / Abaca Press / Profimedia Slično

Vilma naginje čudnoj ekstravaganciji što se videlo i juče na premijeri "The Second Act", kada je zabeležila još jedan kiks.

Vilma je rasla sa četvoro braće i sestara. Rođena je u Nemačkoj, a od 10. godine bavi se glumom. Studirala je u Kelnu i zasada ostvarila zapažen broj uloga i u nemačkim i u turskim serijama odnosno filmovima. Karolin je glumila u seriji koju je režirao Džoškun Irmak. Sapunica se emitovala od 2010. do 2013. godine. Tumačila je lik atraktivne Holanđanke sa kojom kapetan Ali vara svoju suprugu i sa kojom se venčao nakon razvod. Kapetana Alija igrao je jedan od najlepših turskih glumaca Erkan Petekaja.

Vilmu možete gledati i u turskim serijama"Arka Sokaklar" i "Yeter". Glumica je od 2014. do 2019. bila u braku sa turskim biznismenom Keremom Gogusom, prošle godine udala se za advokata Mehmeta Šaha Čelika. Ima dvoje dece.

( Kurir.rs / Blic žena / T.B. )

Bonus video:

02:41

NOVA SRPSKA SERIJA U INOSTRANSTVU! Zlatni dečko ima šansu da bude predstavljen CELOM SVETU (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track