VIDEO KOJI JE ODUŠEVIO SVET: Ples na stanici podzemne železnice
Foto: Printskrin YT

Ples

VIDEO KOJI JE ODUŠEVIO SVET: Ples na stanici podzemne železnice

Pop kultura -
Savršeno sihronizovani pokreti na muziku Elliota Mossa („Slip“) ulepšaće vam ovaj dan...

„Ples je pesma u kojoj je svaki pokret reč,“ citat je iz filma Mata Hari koji savršeno opisuje ples ovih neverovatno talentovanih mladih plesača. Ako se pitate zašto su odlučili da plešu na stanici podzemne železnice, reč je o “Showtimeu“.

„Showtime“ je pokret koji je nastao u Njujorku gde plesači, neovisno o plesnom žanru, petkom i subotom plešu na stanicama podzemnih željeznica, ali i unutar samih vozova. Najčešće je reč o hip-hopu i breakdanceu unutar skučenih vagona gde se kreću i vrte oko drški kao da se ne nalaze unutar pokretnog vozila. No ova dva člana plesne grupe I.aM.mE. odlučila su pokazati šta plesači čine dok čekaju svoj voz na stanici.Phillip Chbeeb, bivši učesnik svetski poznate emisije So You Think You Can Dance, i Renee Kester stvorili su koreografiju gde se hip-hop i balet spajaju u zadivljujući nastup koji morate da pogledate minimum bar jednom.

Ovaj članak je preuzet sa sajta Elle.rsPREPORUCUJEMO JOŠ SA SAJTA ELLE.RSIzaberite parfem prema vašoj omiljenoj heroiniMake-up trend koji osvaja svet: Ajlajner look kom necete moci da odoliteAmal Alamuddin: 10 najlepših prolecnih kombinacija graciozne BritankeLekcija stila: Mala bela haljina u režiji Kristine Bazan15 stvari koje cine svakodnevnicu svake stylish žene

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track