ZBOG STRAŠNOG UDESA JE OSTALA NEPOKRETNA Jugoslovenska glumica napustila Srbiju, OVAKO danas izgleda
Foto: Printskrin/Instagram

Nekad i sad

ZBOG STRAŠNOG UDESA JE OSTALA NEPOKRETNA Jugoslovenska glumica napustila Srbiju, OVAKO danas izgleda

Pop kultura -

Ona je bila jedna od najlepših i najtalentovanijih glumica bivše Jugoslavije, ali je njena karijera nažalosr iznenada prekinuta kada je u 21. godini doživela saobrćajnu nesreću. Merima Isaković danas živi u Australiji, gde radi kao klinički psiholog.

Koleginica Ljiljana Blagojević posetila je Merimu. Ona je sa ćerkom Kalinom Kovačević otputovala u Australiju. Njih dve nisu se videle čak 25 godine, a fotografije sa ovog emotivnog susreta glumica je objavila na Instagramu.

"Posle 25 godina. Dirljiv susret sa Merimom. Upoznala je moju Kalinu, a ja njenog sina" napisala je Ljiljana u opisu slike na Instagramu.

Merima se proslavila vrlo mlada, ulogama u filmovima "Ljubav i bijes" (1978) i "Jovana Lukina" (1979). Predviđali su joj sjajnu karijeru. U vreme kada je počeo da se prikazuje film "Neka druga žena", u kojem je igrala glavnu ulogu zajedno sa Draganom Nikolićem, ona je doživela saobraćajnu nesreću nakon koje je ostala nepokretna.

Glumica je posle udesa otišla u Rusiju gde se podvrgla operaciji. Njen hod je počeo da se vraća, a potom je otišla i u Kinu, gde je upoznala budućeg supruga Vladicu. Sa njim je dobila sina. Početkom devedesetih vratila se u Beograd, gde je igrala u predstavi "Staklena menažerija" sa Žarkom Lauševićem. Zbog građanskog rata rešila je da ponovo napusti zemlju, i ode na Novi Zeland. Neposredno pre toga razvela se od supruga.

Na Novom Zelandu upisala je studije psihologije, čime se danas veoma uspešno bavi. Imala je još jedan brak koji se završio razvodom.

Merima živi u Australiji, predaje na Univerzitetu, a radi i kao klinički psiholog na dve privatne klinike.

(Blic/EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track