FOTO NIKAD NIJE IMAO DEVOJKU, PA OKRENUO NOVI LIST: Izgubio 30 kilograma i sada je prezgodan!
Foto: Printscreen

Transformacija

FOTO NIKAD NIJE IMAO DEVOJKU, PA OKRENUO NOVI LIST: Izgubio 30 kilograma i sada je prezgodan!

Žena -

Majkl Džefris nikada nije imao devojku, a za taj problem je krivio svoj izgled. Tako se odlučio da preduzme drastične mere.

Njegov izgled i prekomerna težina sputavali su ga u svemu pa je počeo da ide u teretanu i vežba redovno i tako je izgubio 27 kilograma.

(VIDEO) POSLE RAZVODA OKRENULA JE NOVI LIST: Frizer joj je napravio transformaciju za pamćenje!

On kaže da mnogi sada ne mogu da ga prepoznaju. U svojoj najdebljoj fazi Majkl je imao 107 kilograma, ali usamljenost ga je naterala da okreni novi list u svom životu.

"Mrzeo sam osobu koju sam video u ogledalu. Bilo me sramota da nosim usku odeću ili idem na plažu. Bilo mi je dosta šala o debelima i došao sam do tačke kada sam shvatio da je dosta i da mi je potrebna promena", priznao je Džefris.

Kako bi promenio svoj izgled, Michael je prestao da pije alkohol, počeo je zdravo da se hrani i odmah počeo da se bavi vežbanjem.

"Počeo sam jednostavno sa zdravijom ishranom i teretanom, a malo je trebalo da se zaljubim u dizanje tegova", rekao je Majkl.

Za četiri godine izgubio je 27 kilograma i sa svojih 80 kilograma mišića je prava atrakcija za devojke. Ali, uprokos napornom vežbanju, nikako se nije mogao rešiti viška kože koja mu je ostala, pa je uklonio estetskom operacijom.

(menshealth)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track