OSTAVIO JE ZBOG MRŠAVE KOLEGINICE: A onda se ona zainatila i skinula 63 kilograma
Foto: HotSpot/Daily Mail

Venčali se na kraju

OSTAVIO JE ZBOG MRŠAVE KOLEGINICE: A onda se ona zainatila i skinula 63 kilograma

Žena -
Ona je dosad smršala 63 kilograma, skoro pola svoje nekadašnje težine. Stefani i Leri su opet zajedno, čak su se i venčali

Stefani Niks (28) bila je užasnuta kad je njen bivši momak Leri počeo da izlazi sa mršavijom koleginicom. Devojka, koja je imala skoro 133 kilograma, bila je odlučna da smrša i vrati bivšeg momka…

Ona je dosad smršala 63 kilograma, skoro pola svoje nekadašnje težine. Stefani i Leri su opet zajedno, čak su se i venčali.

"Moja ishrana bila je grozna, uglavnom gotova hrana, čips i čokolada. Tokom godina kilogrami su se gomilali. Nisam mogla da pronađem odeću koja bi mi odgovorala. Leri mi je uvek govorio da me voli bez obzira na moju kilažu. Ali, onda smo se razišli, a on je počeo da izlazi s mnogo mršavijom devojkom. Tada sam shvatila koliko sam se opustila. Znala sam da svojim zubima kopam sebi grob", ispričala je Stefani, koja se borila s viškom kilograma još od 11. godine, kada je počela da jede kako bi se utešila jer je njena najbolja prijateljica otišla u drugu školu.

S Lerijem je počela da izlazi kad je imala samo 16 godina, a pet godina kasnije su se i verili na romantičnom putovanju u Keniji. Ali godine prejedanja rezultirale su ogromnim viškom kilograma, a tako i padom samopouzdanja. Često su se svađali, a onda i prekinuli ljubavnu vezu. Onda je Leri počeo da izlazi s drugom ženom.

"Bilo je previše i samo videti ga s drugom ženom, ali znati da je ona mršava, bilo je baš bolno. Moram priznati da sam bila ljubomorna i to me je nateralo da razmislim o svom izgledu. Želela sam da vratim Lerija, ali takođe sam htela da poboljšam svoje zdravlje i samopouzdanje", kazala je.

Iz jelovnika je izbacila brzu hranu, a frižider napunila voćem i povrćem. Umesto da se vozi, počela je da pešači. Par se ubrzo pomirio i čak su i odabrali datum venčanja. Ambicioznija nego ikad, Stefani je odabrala venčanicu, ali u nju još nije mogla stati.

"To je bio izazov, ali motiv je bilo venčanje iz snova. Kako se veliki dan približavao, stalno sam brinula da li ću moći da obučem haljinu. Nastavila sam s dijetom i vežbama, nisam želela da budem debela mlada.

Mesec dana pre venčanja, dostigla je svoju željenu kilažu, tako da je mogla da obuče i venčanicu koju je davno odabrala. Međutim, pod haljinom je skrivala višak kože. Nedavno je operacijom odstranila višak kože i konačno može da nosi odeću kakvu želi.

(Doznajemo, foto Daily mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track