Zoe Saldana: Razmišljam o plastičnoj operaciji!
Foto: Daily Mail

Nezadovoljna veličino grudi

Zoe Saldana: Razmišljam o plastičnoj operaciji!

Pop kultura -
Lepa glumica Zoe Saldana izjavila je za jedan časopis kako nije zadovoljna svojim grudima i da bi u skorije vreme mogla da ugradi implantate

Holivudska glumica Zoe Saldana izjavila je kako u skorije vreme ne isključuje mogućnost da se podvrgne plastičnoj operaciji.

Iako nam poznate dame uvek izgledaju besprekorno i zadovoljne same sobom, ipak su i one samokritične, a često možda i previše stroge. Lepa glumica Zoe Saldana izjavila je za jedan časopis kako nije zadovoljna svojim grudima i da bi u skorije vreme mogla da ugradi implantate.

"Nisam zadovoljna svojim grudima. Tako je to u životu, uvek biste da imate nešto što nemate. Nemojte pogrešno da me shvatite, volim svoje grudi i ne volim veštačke stvari, ali ipak ne bih imala ništa protiv silikona“, rekla je glumica.

"Kada čujem kako muškarci pričaju kako ne bi voleli da imaju žene sa malim grudima, naježim se. To nije pravi muškarac. Oni se raspoznaju po načinu na koji pričaju o svojim ženama“, rekla je Zoe koja tvrdi kako ovakvo razmišljanje nije podstakao njen suprug za koga se udala ove godine, već njena sopstvena opsesija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track