Mami svejedno

Adrijana Lima: Bata ili seka, nije mi važno!

Svejedno nam je kojeg će pola biti dete, samo nek je živo i zdravo

Košarka
> 00:00h

Ne opterećuju se. Srpska snaja Adrijana Lima kaže da je njoj i njenom suprugu Marku Jariću svejedno da li će mala Valentina dobiti brata ili sestru. Adrijana je pre nekoliko dana priznala da je u drugom stanju i da očekuje drugo dete.

Marko bi hteo sina Sudeći po onome što je govorio jesenas, Marko Jarić bi najviše voleo da dobije sina. - Želeo sam, kao i većina muškaraca, da imam sina, ali sad kad imam ćerku, nisam siguran da bi osećaj sa sinom bio isti. Hteo bih da dobijem još dece, ne jedno ili dvoje, već troje-četvoro. Naravno da bi među njima bio poželjan i sin - pričao je Marko.

- Dečak ili devojčica, svejedno nam je, mi smo jednako uzbuđeni. Samo nek dete bude živo i zdravo i mi ćemo biti srećni - rekla je lepa Brazilka magazinu Pipl. Za vreme prve trudnoće Adrijana nije mogla da izdrži, pa je umela da pretera u konzumiranju slatkiša, posebno čokolade, a sada je odlučila da obrati mnogo više pažnje na jelovnik. - Trudim da ne budem nevaljala. Čudesno sam želju za sladoledom pretvorila u želju za smrznutim jogurtom - uz osmeh je rekla manekenka. Ona je posle porođaja pre dve godine morala da drži rigoroznu proteinsku dijetu kako bi povratila staru, dobro poznatu liniju.