Foto: Kkcrvenazvezda.rs

Srpski košarkaš je veliki navijač crveno-belih

(VIDEO) TEO VOLI ZVEZDU: Navijači podržite ove momke!

Teodosić, deklarisani navijač crveno-belih, kazao je da "Zvezda ima izuzetno mladu ekipu što je, između ostalog, dobro za srpsku košarku

Košarka
> 09:34h

BEOGRAD - Košarkaški reprezentativac Srbije Miloš Teodosić rekao je da koristi svaki trenutak da prati Crvenu zvezdu i poželeo beogradskom klubu uspeh u novoj sezoni. "Koristim svaki trenutak da pratim Zvezdu i šta se dešava u njoj. Zaista rade sjajno, što potvrđuje već dvogodišnje uzastopno učestvovanje u Evroligi. Poželeo bih im puno sreće u nastavku", poručio je Teodosić putem zvaničnog sajta Zvezde. Teodosić, deklarisani navijač crveno-belih, kazao je da "Zvezda ima izuzetno mladu ekipu što je, između ostalog, dobro za srpsku košarku.

http://www.youtube.com/watch?v=pg826on_JQM
"Treba da budu svesni u kakvom se klubu nalaze i siguran sam da će dati maksimum i iskoristiti šansu koju su dobili", kazao je ovaj 27-godišnji košarkaš CSKA Moskve. On je na Svetskog prvenstva u Španiji za saigrače imao Nikolu Kalinića i Stefana Jovića, koji će u predstojećoj sezoni igrati za Zvezdu. "Kalinić i Jović su sigurno dva sjajna momka, odlična igrača i zaista sam srećan što će igrati za Zvezdu u narednoj sezoni", istakao je Teodosić. Teodosić je pozvao navijače Zvezde da podrže ekipu, jer će im tako biti "mnogo lakše da igraju najbolje što mogu".