Mudrost vredna skoro 1000 eura

Ne znamo kako je igrač iz Apatina razmišljao kad je sastavljao tiket, ali možemo da zamislimo kako mu je bilo kada je sutradan došao da unovči svojih 110.000,- dinara

Sport
> 00:00h

Koliko puta vam se desilo da se udobno smestite, spremite jedno 'ladno, daljinski - čovekov nabolji prijatelj takođe u blizini i s nestrpljenjem očekujete golove na utakmici? Prvo poluvreme prođe, a golova nigde. I već pomislite kako će se i ova utakmica završiti rezultatom 0:0, kad krene goleada. Ne znamo kako je igrač iz Apatina razmišljao kad je sastavljao tiket, ali možemo da zamislimo kako mu je bilo kada je sutradan došao da unovči svojih 110.000,- dinara.

Naime, igrač je sastavio jedan ne baš običan tiket. Na njemu su se našle kvote od 1.70 do 4.70, ali i igre koje su uglavnom očekivale golove u drugom poluvremenu: IIGG, II2-3, II3+. Tu su se usput našle i standardnije igre 1&3+, obe ekipe postižu bar po gol na meču, i mudro odigrana dupla šansa X2 na Petroleru. Sve u svemu jedan šarenolik tiket, koji je svom vlasniku sigurno ulepšao dan.