Nema povređenih

Izrešetan lokal u centru Kosovske Mitrovice

U trenutku napada u lokalu se nalazio samo čuvar, koji je na ostao nepovređen, policija je pronašla 23 čaure od automatske puške

Crna Hronika
> 11:10h

KOSOVSKA MITROVICA - Nepoznata osoba pucala je rano jutros iz vatrenog oružja na jedan od lokala u severnom delu Kosovske Mitrovice, pričinjena je materijalna šteta, a povređenih nije bilo. Regionalni portparol kosovske policije Besim Hoti izjavio je da je iz automatskog vatrenog oružja oko jedan sat posle ponoći pucano na lokal "Forneti Mini Pani", koji se nalazi u ulici Sutjeska u centru grada.

U trenutku napada u lokalu se nalazio samo čuvar, koji je na svu sreću ostao nepovređen, izjavio je Hoti i naveo da su policijski istražitelji pronašli 23 čaure kalibra 7.62 mm od automatske puške.

Na lokalu je pričinjena veća materijalna šteta, rekao je policijski portparol, precizirajući da su oštećeni izlog u unutrašnjost i mašine koje su se nalazile u objektu koji je bio na meti napadača.

Motivi i osumnjičeni za ovaj napad su za sada nepoznati, a istragu povodom ovog slučaja vodi istražna jedinica kosovske policije iz policijske stanice "Mitrovica-sever", rekao je Hoti.