04:00

Novi takmičari! Ksenija Kranjec i Jan Klobasa ušli u Bar!

ATRAKTIVNA

OVO JE SLOVENKA KOJA JE UŠLA U BAR: Ksenija bila u PAROVIMA i borila se za pobedu sa DALILOM! Sa Lakićem imala SEKS pred kamerama!

Bar -

Produkcija rijalitija "Bar" je pripremila nekoliko iznenađenja! Nakon što je jedan učesnik napustio šou, ušla su dva nova takmičara! Prva je atraktivna Ksenija Kranjec (31) iz Slovenije i bivša učesnica "Parova", a drugi je pobednik "Farme" u Sloveniji Jan Klobasa (23)!

Pripadnici muškog pola posebno su bili oduševljeni kada su ugledali novu koleginicu, pa su se borili ko će bolje da je dočeka, ugosti i ponudi pićem. Pošto je Ksenija željna pažnje, ovaj gest joj je prijao i koristila je njihovu ljubaznost kako bi već na samom početku dobila šta želi.

Ksenija Kranjec
foto: Instagram

Inače, atraktivna učesnica je u Sloveniji poznata po brojnim skandalima i tabloidnim naslovima, učešću u tamošnjem "Velikom bratu" 2015. godine, kao i po lezbo-aferi.

U Srbiji je učestvovala u "Parovima" 2017, kada je pobedila Dalila Dragojević.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen

Ksenija je tada uplovila u vezu s Nikolom Lakićem i javno s njim vodila ljubav. Poznata je i po histeričnim ispadima, svađama, kao i po tome da voli da popije, zbog čega se jednom prilikom potukla s Jelenom Krunić. Na žurkama u rijalitiju je uvek bila vrlo slobodna i provokativna, a sebe opisuje kao druželjubivu i otvorenu devojku. Ipak, kaže da ne voli žene i da se u njihovom prisustvu oseća ugroženo.

Nikola Lakić
foto: Printscreen/Happy

Kranjecova je učestvovala i u "Farmi" iste godine, ali je tamo provela malo vremena. Sama je otišla iz rijalitija, spustila se kroz šumu i nikad više se nije vratila.

U Sloveniji je tokom prošle godine doživela veliku osudu javnosti jer je bila jedna od prvih žena tamo koja je otvorila profil na sajtu Onli fans, gde se naplaćuju provokativne slike i snimci. Poznata je i po nasilničkom ponašanju, a njen snimak na kome je došla ispred zgrade jedne suparnice kako bi je maltretirala obišao je čitavu Sloveniju.

Drugi učesnik je Jan Klobasa, poznat je po učešću u slovenačkoj "Farmi", gde je s bratom blizancem Tilenom odneo pobedu.

Dolazi iz malog mesta, a veći deo života je trenirao fudbal i igrao za jednu nižu ligu. Jan i Tilen su inače veoma bliski, pa mnoge zanima kako će podneti razdvojenost od brata.

Jan Klobasa
foto: Instagram

Kurir.rs/ J. S.

Bonus video:

02:27

Svratite na kafu u Bar! Ovo su termini kada možete da svratite

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track