02:45

POSLE OVOGA ĆE PRODAVATI JAJA NA PIJACI: Bar menadžer nikad oštriji, Mina dodaje: VEOMA JE ANTIPATIČAN !

OŠTRO

POSLE OVOGA ĆE PRODAVATI JAJA NA PIJACI: Bar menadžer nikad oštriji, Mina dodaje: VEOMA JE ANTIPATIČAN !

Bar -

Luka Pavlović je bio glavna tema Pulsa Bara i njegovog nepoštovanja pravila i nadmenosti koje je pokazao.

Nenad Mirković menadžer Bara, Mina Vrbaški i Jovana Ljubisavljević bivše zadrugarke dali su svoje mišljenje u vezi sa Lukom.

- Čisto nepoštovanje pravila. Oni nisu svesni da oni ovde treba da se pokažu i da neko njih posle ovoga zaposli, jer niko od njih neće živeti od rijaliti penzije. Oni su se ovde prijavili kao barmeni, ali pošto to nisu ozbiljno shvatili posle ovoga će samo prodavati jaja na pijaci - rekao je Bar menadžer.

Puls Bara, rijaliti Bar
foto: Kurir televizija

Mina je bila poprilično striktna i naglasila je da joj se Luka kao osoba nimalo ne sviđa.

- Meni je antipatičan jer sam videla da se svađa sa Sanjom. Oni su pod video kamerama, možda oni to zaborave, ali posle ovoga treba da rade negde. Ako budu izbačeni shvatiće kakvu su šansu propustili. Svako vremenom udari glavom o zid i shvati - rekla je Mina.

Puls Bara, rijaliti Bar
foto: Kurir televizija

Jovana se složila sa Minom, ali što se tiče stvari koje su se dešavale u kući rekla je da je to standardna slika rijalitija.

- Meni se nije dopalo kako se sukobio sa menadžerom, jer on bi trebao da je autoritet tu. Generalno svađe, tuče i sve ostalo je opšte poznato za rijaliti - istakla je Jovana.

Puls Bara, rijaliti Bar
foto: Kurir televizija

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8!

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

52:55

KAZNE ĆE SAMO PLJUŠTATI! Lukino nepoštovanje pravila i bahatost će mu doći glave (EP19)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track