10:51

NEVIĐENI HAOS U BARU! Maja imala s*ks sa kolegom i gostom lokala, pa NASRNULA NA KAMERMANA

ŠOK

NEVIĐENI HAOS U BARU! Maja imala s*ks sa kolegom i gostom lokala, pa NASRNULA NA KAMERMANA! NIZ SKANDALA ZBOG ALKOHOLA

Bar -

Maja Kovačević danima je na meti komentara zbog ponašanja koje je prethodnih nekoliko dana pokazala u rijalitiju Bar.

U večerašnjoj epizodi koja se emitovala na Kurir televiziji ona je počela da gubi kompas i da pravi grešku za greškom.

RIjaliti bar, Maja Kovačević
foto: printscreen

Osim žestokih svađa sa ostalim barovcima i nasrtaja na neke od njih, Kovačevićka je svoj ugled u rijalitiju dodatno urušila kada je pod dejstvom alkohola imala seks sa zauzetim cimerom Ivanom Neškovićem. Nije je zanimalo što je on u burnoj vezi sa Sofijom Unom Manić, već se opustila i uživala sa njim u toaletu - ali on nije jedini!

bar
foto: printsceen

Kako se šuška po baru, ona je imala i odnose sa jednim od gostiju lokala, kojeg je tada videla prvi put u životu, a ubrzo je usledio još jedan skandal.

Maja je u međuvremenu nasrnula i na kamermana jer je obavljao svoj posao i snimao je, pa je počela da urla na njega i da ga napada, ni tu se nije zaustavila! Potom je provocirala i Kseniju Kranjec, koja joj je uzvratila, pa su se o stanu gađale lampama.

Kakva kazna očekuje Maju ostaje da vidimo.

Reprizu Puls Bara možete gledati u 22 časa, nakon čega ide UŽIVO izbacivanje u 22.45, a na samom kraju gledaćete LIVE uključenje.

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8 24. decembra!

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu.

Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8.

Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:23

Neverica! Luka napustio Bar!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track