Najnovije vesti

Zoki Šumadinac i Kristina plesali uz dobro poznati hit!
01:18

Zoki Šumadinac i Kristina plesali uz dobro poznati hit!

Veselo

POGLEDAJTE KAKVU SU POMETNJU NAPRAVILI ZOKI ŠUMADINAC I KRISTINA U BARU! Uz dobro poznati HIT pevali i plesali, ali ne samo to

Bar

Zoki Šumadinac i Saška Karan napravili su pravu atmosferu u Baru. A to su učinili zajedno sa takmičarkom Kristinom Stanković.

Posle usluge, Kristina se slikala sa Zokijem Šumadincem i Saškom Karan, a onda je izvela Zokija na plesni podijum i zaigrala sa njim.

bar
foto: Kurir televizija

Plesali su uz Zokijeve hitove, a naravno da je nezaobilazna pesma bila i "Autotjun", koja je jedna od njegovih hitova koji retko ko da nije čuo.

Očigledno je da su se Kristina Stanković i Zoki Šumadinac odlično proveli, što možete videti i u videu.

U njihovoj azdraanosti pridružila im se i dobro poznata rijaliti igračica i pevačica Saška Karan.

bar
foto: Kurir televizija

Reprizu Puls Bara možete gledati u 22 časa, nakon čega ide UŽIVO izbacivanje u 22.45, a na samom kraju gledaćete LIVE uključenje.

bar
foto: Kurir televizija

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8!

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu.

Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

Neverica! Luka napustio Bar!
02:23

Neverica! Luka napustio Bar!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja