HRVATICA IZGUBILA KOMPAS: Maja imala SE*S sa gostom Bara, pa nasrnula na kamermana i cimerku! Sledi li joj KAZNA? SAZNAJTE VEČERAS
Foto: printsceen

PREŠLA GRANICU

HRVATICA IZGUBILA KOMPAS: Maja imala SE*S sa gostom Bara, pa nasrnula na kamermana i cimerku! Sledi li joj KAZNA? SAZNAJTE VEČERAS

Bar -

Učesnica rijalitija "Bar" Maja Kovačević previše se opustila i prethodnih dana napravila je niz grešaka zbog kojih je sankcionisana.

RIjaliti bar, Maja Kovačević
foto: printscreen

Atraktivna Hrvatica najpre je kažnjena jer nije obavila zadatak higijeničarke i to jer je previše pila, zbog čega je direktno nominovana za otkaz. Nakon toga, Maja je bila potpuno poražena, zbog čega je počela da gubi kompas i da pravi grešku za greškom.

Ivan Nešković, Sofija Una Manić
foto: Zorana Jevtić, Kurir

Osim žestokih svađa sa ostalim barovcima i nasrtaja na neke od njih, Kovačevićka je svoj ugled u rijalitiju dodatno urušila kada je pod dejstvom alkohola imala se*s sa zauzetim cimerom Ivanom Neškovićem. Nije je zanimalo što je on u burnoj vezi sa Sofijom Unom Manić, već se opustila i uživala sa njim u toaletu!

Maja Kovačević, Rijaliti Bar
foto: Printscreen

Međutim, nije samo sa njim Maja bila nevaljala. Kako se šuška po baru, ona je imala i odnose sa jednim od gostiju lokala, kojeg je tada videla prvi put u životu!

Da stvar bude još gora, Zagrepčanka je u međuvremenu nasrnula i na kamermana jer je obavljao svoj posao i snimao je, pa je počela da urla na njega i da ga napada.

Potom je provocirala i Kseniju Kranjec, koja joj je uzvratila, pa su se o stanu gađale lampama!

Ksenija Kranjec
foto: Instagram

Sve detalje Majinog nedoličnog ponašanja, kao i šta je to konkretno radila, možete videti u večerašnjem pregledu dana u 23.45 na Kurir televiziji!

rijaliti Bar
foto: Kurir Televizija

Da li će Kovačevićka snositi posledice zbog grešaka koje su, po mnogima neoprostive, saznaćete tada. Takođe, kako je u svoje svađe i skandale uvukla i druge barovce, videćemo ko je još pored nje zaslužio da bude kažnjen.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

rijaliti Bar
foto: Printscreen/Rijaliti Bar

Kurir.rs

Bonus video:

02:23

Neverica! Luka napustio Bar!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track