"KRALJ" JE SKINUO KRUNU! Lebronov izraz lica posle Jokićevog poteza govori SVE: Džejms PREGAŽEN na terenu, pa PONIŽEN u studiju!
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

nba liga

"KRALJ" JE SKINUO KRUNU! Lebronov izraz lica posle Jokićevog poteza govori SVE: Džejms PREGAŽEN na terenu, pa PONIŽEN u studiju!

Košarka -

Denver Nagetsi stigli su i do 11. uzastopne pobede protiv Los Anđeles Lejkersa i slavili su u trećem meču plej-of serije rezultatom 112:105. Lebron Džejms pregažen je na terenu, a zatim ponižen u studiju u emisiji po završetku meča.

O čemu se zapravo radi?

Džejms ponovo nije imao leka za Nikolu Jokića koji je meč završio sa 24 poena, 15 skokova i devet asistencija, a izraz lica "kralja" posle jednog poteza srpskog centra najbolje oslikava dominaciju Nagetsa.

"Kralj" je morao da skine krunu na terenu gde je pregažen, da bi potom bio i ponižen u emisiji po završetku utakmice. Legendarni Čarls Barkli je sa metlom u rukama čistio studio aludirajući na to da će Lejkersi još jednom ostati bez pobede u seriji protiv Nagetsa. Keni Smit mu je tom prilikom dobacio da "kralj" nije zaslužio takav tretman, ali je Barkli momentalno odgovorio:

- "Kralj" ide kući posle još jedne utakmice!

Ne pamti se da je Lebron ovako ponižen, te ostaje da se vidi da li će imati neku reakciju pred sledeći meč.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:24

Nikola Jokić pred meč protiv Klipersa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track