SRAMAN POTEZ DŽOELA EMBIDA! Želeo NAMERNO DA POVREDI protivnika i ZGROZIO planetu: Bezobrazno, bahato i na granici LUDILA (VIDEO)
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

da li je normalan?!

SRAMAN POTEZ DŽOELA EMBIDA! Želeo NAMERNO DA POVREDI protivnika i ZGROZIO planetu: Bezobrazno, bahato i na granici LUDILA (VIDEO)

Košarka -

Veče za nama u NBA ligi obeležila je nova pobeda Denver Nagetsa protiv Los Anđeles Lejkersa (112:105), dominacija Nikole Jokića, ali i sraman potez Džoela Embida.

Centar Filadelfije odigrao je fenomenalan meč protiv Njujork Niksa i u pobedi rezultatom 125:114 učestvovao je sa 50 poena, osam skokova, četiri asistencije i po jednom ukradenom loptom i blokadom. Ipak, sve ovo ostalo je u senci sramnog, bahatog i bezobraznog poteza kada je namerno pokušao da povredi igrača Njujorka Mičela Robinsona.

Robinson je imao zicer ispod koša, Embid je bio na zemlji i sa jasnom namerom povukao ga je za noge, te je na terenu nastao haos.

Ovo je potez iz rubrike "verovali ili ne" i zaista nije jasno šta je bilo novopečenom reprezentativcu Amerike u glavi kada je ovako nešto uradio.

Što se samog meča tiče, Embida je po poenima pratio Maksej koji ih je ubacio 25, dok su na drugoj strani bolji od ostalih bili Džejlin Brenson (39), Hart (20) i Anunobi (17).

U poslednjem meču odigranom u noći između četvrtka i petka Orlando je savladao Klivlend sa 121:83.

(1) Orlando - Klivlend (2) 121:83

/Bankero 31 - Alen i LeVert po 15/

(1) Filadelfija - Njujork (2) 125:114

/Embid 50 - Branson 39/

(0) LA Lejkers - Denver (3) 105:112

/Dejvis 33 - Gordon 29/

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:24

Nikola Jokić pred meč protiv Klipersa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track