LIZANJE I STRIPTIZ! Svi na Kurir televiziju POČINJE RIJALITI BAR!
Foto: Kurir televizija

odmah!

LIZANJE I STRIPTIZ! Svi na Kurir televiziju POČINJE RIJALITI BAR!

Bar -

Počinje još jedna epizoda "Bara" na Kurir televiziji.

OVDE MOŽETE GLEDATI UŽIVO RIJALITI BAR

Nakon žestoke svađe sa Luke Pavlovića sa menadžerom Nenadom, gledaoci su odlučili koje dve osobe će biti vezane lisicama 24 sata.

Kao šlag na toriti, Ivan Nešković izveo je striptiz za Dejanu Deletić i Kristinu Stanković.

Sa druge strane Sanja, Sofija Una, Marko, Luka i Dejana kasnije su otišli do Hrama Svetog Save kako bi ispromovisali svoje kuvano vino i rijaliti Bar.

1 / 10 Foto: Kurir televizija

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8!

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track