02:59

Damir Tepavac kao najiritantniji učesnik i najbolji radnik

rijaliti bar

ON JE PROGLAŠEN ZA NAJIRITANTNIJEG UČESNIKA! Damir je trenutno najbolji radnik u Baru: POGLEDAJTE VIDEO I PROCENITE

Bar -

Damir Tepavac jedan je od najneomiljenijih takmičara u rijalitiju "Bar". Iako ima iskustva sa ovakvom vrstom posla, cimeri mu najviše zameraju što nije timski igrač i što ne želi da svoje znanje i iskustvo podeli s drugima.

rijaliti Bar
foto: Kurir Televizija

Takođe u poslednjim nominacijama izabran je i za najiritantnijeg učesnika, ali i za najboljeg radnika.

U emisiji Puls Bara gosti su tokom nedelje birali najiritantnijeg učesnika. Novinar i voditelj Ivan Gajić saopštio je, na nominacijama, koga su njegovi gosti izglasali.

- Dečko sa kačketom. Damire, ti si najiritantniji, ali si i radnik nedelje - rekao je Gajić.

rijaliti Bar
foto: Kurir televizija

Podsetimo, Damir je imao aferu sa bivšom učesnicom Bara, Zoranom Stanković, gde je ostalo ne razjašnjeno da li je to bila samo gluma. Njen dečko je to video i napao je Damira u Baru. Nakon čega je Zorana napustila rijaliti.

rijaliti Bar
foto: Kurir televizija

Njegova želja ako osvoji nagradu od 30.000 evra je da ode na Tajland i da proživi što više može.

Damir Tepavac je osoba koja nije menjala svoja mišljenja od ulaska u rijaliti, mada u poslednje vreme su se ostali učesnici navikli na njega i smatraju ga za zanimljivu osobu.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

02:02

Jedan posebno zanimljiv odnos razvio se u Baru! Da li se Ksenija i Damir tajno simpatišu?!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:57

Ko je Ksenija - zavodnica iz Slovenije, koja je zavrtela rijaliti?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track