MARKO RAZOČARAN DISKVALIFIKACIJOM! Imao samo reči hvale za Dejanu, Davora i Darka, ali O JEDNOJ OSOBI JE REKAO SVE NAJGORE!
Foto: Kurir Televizija

rijaliti bar

MARKO RAZOČARAN DISKVALIFIKACIJOM! Imao samo reči hvale za Dejanu, Davora i Darka, ali O JEDNOJ OSOBI JE REKAO SVE NAJGORE!

Bar -

Večerašnje takmičenje, kako je saopštila voditeljka Jelena Nikolić, zauvek je završeno za Marka Tošića.

- Dejana, Darko i Davor su izuzetni ljudi - rekao je Marko dok se pakovao da napusti Bar.

Bar
foto: Kurir Televizija

- Generalno svi su ok. Žao mi je što sam neke morao da trpim u Baru i u takmičenju. Sanja je alkoholičarka. Svojim pratiocima na Instagramu bih voleo da kažem da me i dalje prate, želim da zarađujem novac od Instagrama - rekao je Marko.

Bar
foto: Kurir Televizija

- Prvi post na Instagramu će biti da moji pratioglasaju za Dejanu i Darka. Darko je jedan izuzetan čovek, koji je mnogo požrtvovan za svog sina. Sven ne daj se ološima! - rekao je Marko.

- Idemo, spreman sam - dodao je on.

04:06

Bar menadžer izdao nova pravila, Sanja ODLEPILA KADA JE ČULA

Posle Markovog odlaska takmičari su nastavili da komentarišu večerašnju diskvalifikaciju.

- Večiti putnik Marko ide. Vidimo se - rekao je Marko i zauvek napustio Bar i takmičenje u istoimenom rijalitiju.

Pozivamo sve da svrate i borave u "Baru" i sami se upoznaju sa takmičarima i uživaju u atmosferi u Vlajkovićevoj 8!

Bar satnica vikend, Bar, rijaliti Bar
foto: Promo

Pratite i Puls Bara koji vas čeka svakog radnog dana u 13:10 na Kurir televiziji, ukoliko propustite epizodu reprizu Puls Bara možete gledati u 22 časa.

Bar satnica radnim danima, Bar, rijaliti Bar
foto: Promo

Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track